Ne faulu ya hahahaha komedi la. Şu saatten sonra hakem bize yardım etse ne olacak sanki zaten ortada hiçbişey kalmamış.

Yok abi bu serinin falan da vuracaksın kıçına tekmeyi öyle 5-6 macla olmuyor işte..3maçtır yine eski haline döndü beyefendi yine saçma sapan top kayıpları bir umursuzluk

Resmen torpil geçiliyor bu gece bize. Buna çıkıp konuşmak lazım. Büyük takım yöneticiliği böyle yapılır. Kendi lehine kararlar verilince susup aleyhinde konuşulmaz. Samimi bulamam ben bu davranışı.

GSCimbom Mobile App
Kulüpte 6 aydır ne başkan ne yönetici var
Keşke konuşacak biri olsa

9 kisi oynama serefine nail olan oyuncu grubumuz palutun ekibinden birazdan gol yiyecektir

Adam ayagini falan asiri sallamiyorku. Gayet normal hareket yapiyor orda. Sen sut veya orta yaptiktan sonra, ayaginin momentumunu full durdurabiliyormusun?
Hayatında top oynamamış insanlar yorum yapıyor. Az biraz objektif olmak zor geliyor fanatiklikten doğruları göremiyorlar

Adam dolmusa mı biniyor o ayak ne öyle topa vurduktan sonra çekersin ayağını böyle bi saçmalık olur mu ? Faul degilmiş diyor bide çok bilmiş
Orda ayağını çekme ihtimali 0.
Bak 1 bile demiyorum 0

Futbolla alakan olmadığını varsayıyorum. Topa vurmuş olsan anlarsın ne kadar imkansız olduğunu.

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt