Dediğimiz gibi kazanma veya gol yememe şansımız yok inşallah 1 puan alırız.

Doğrandık, berbat oyunumuzu kenara koyalım, haksız şekilde puanlar kaybettirildik. Şimdi tamamen anlamsız maçta soru işareti bir penaltı ve yanlış gol iptali ile Galatasaray kollanıyor algısı yaratılmaya çalışılacak.

Bir arkadaş penaltı pozisyonunda ayak teması var demiş. Onu görmedim. Tekrar bakmam lazım ama Göztepe’nin golü tamamen temiz. Adam topa vurduktan sonra ayağı normal açıda yere iniyor. Saracchi ayağını oraya koyuyorsa Göztepeli oyuncunun ne suçu var. Bunu çözemeyen hakemler ve VAR utansın.

Gerçi bunları yazmama gerek kalmadı. Bizim “aslanlar” gereğini yaptılar ve golü yediler.

Fatih hpca oyuna hamle konusunda yeteneği kaybetti bence neyi bekliyorsun oyuncu degsitirmek icin ve bunu yazarken golü yedik yaziklar olsun

bu hocayla bu oyuncularla galibiyet alacagini sanacak kadar saf bir taraftarimiz var. 8-9 mactir sizi uyutuyorlar siz hala hakem diyorsunuz

hainlikten baska bir sey degil su belhanda ve feghoulinin oynamasi

bu arada fegh neden gene kadroda ? takımın şampiyonlar ligi şansını pic etmedi mi bu adam?? bedevi de oynuyor.acaba oynasınlar da rahat satalım diye mi yapıyor terim başka mantıklı açıklaması yok çünkü
Eğer Fatih Terim sene sonunda görevi bırakmaz ise Belhanda & Feghouli ikilisinin %90 takımda olacağını düşünüyorum

Şaşırtmadı takım. Ben bu kadar dibe istikrarlı takım yakın zamanda hatırlamıyorum.

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt