Ft dusmanları simdi sevinin!!

Ligin en berbat takımı olduk böylece, Göztepe deplasmandan 1 puan kazanmış oldu

Bravo hocam bekle, Maçı satan adamlar 90 değil 120 dk oynasın, hadi şimdi Selçuk ve Şener'i de al oyuna dinamiti köy takımın altına. Zaten 8 maçtır kazanamıyoruz rekor da sende olsun.

5 değişiklik hakki bize verilmemiş.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğrandık, berbat oyunumuzu kenara koyalım, haksız şekilde puanlar kaybettirildik. Şimdi tamamen anlamsız maçta soru işareti bir penaltı ve yanlış gol iptali ile Galatasaray kollanıyor algısı yaratılmaya çalışılacak.

Bir arkadaş penaltı pozisyonunda ayak teması var demiş. Onu görmedim. Tekrar bakmam lazım ama Göztepe’nin golü tamamen temiz. Adam topa vurduktan sonra ayağı normal açıda yere iniyor. Saracchi ayağını oraya koyuyorsa Göztepeli oyuncunun ne suçu var. Bunu çözemeyen hakemler ve VAR utansın.

Gerçi bunları yazmama gerek kalmadı. Bizim “aslanlar” gereğini yaptılar ve golü yediler.
2-2lik fener maçında verilen penaltı+luyindamanın ziraatde gördüğü kırmızı kart+serdar azizin bizdeyken sivas deplasmanında verdikleri penaltı bikaç tane daha var da hatırlamıyorum şuan tüm bunları faul olarak verdiler bunu da hatalı sayamayız

fatih hocanin coronadan sonra yaptigi antrenörlügü 12 yasindaki biri de yapar hemde ücret almadan

kasti olmadığı için faul değil demiyorum ki

faul değil pozisyon

faul diyenlere gülüp geçmek lazım

merak etme hocanız zafer kazanır aman silahlar patlatmayın maç sonunda kutlarken
Hocamız size rağmen her sene zafer kazanıyor zaten. Bu maçta veya bu sezon olup olmaması önemli değil. Seneye şampiyon olduğumuzda evinde iyi ağlamalar. :)

ömer vursun bu sefer geçen hafta iyi vurmuştu

Geri
Üst Alt