Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.655
- 43.524
- 3.748
Bu ligde bizden daha mal bir takım yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknik ekibin futbolcuların hocanın hiçbirisinin umrunda değil ki gol yedik galibiyet gidiyor diye üzülen yokAdamlar dakikalardır bağıra bağıra geliyor kalemize.
2-2lik fener maçında verilen penaltı+luyindamanın ziraatde gördüğü kırmızı kart+serdar azizin bizdeyken sivas deplasmanında verdikleri penaltı bikaç tane daha var da hatırlamıyorum şuan tüm bunları faul olarak verdiler bunu da hatalı sayamayızDoğrandık, berbat oyunumuzu kenara koyalım, haksız şekilde puanlar kaybettirildik. Şimdi tamamen anlamsız maçta soru işareti bir penaltı ve yanlış gol iptali ile Galatasaray kollanıyor algısı yaratılmaya çalışılacak.
Bir arkadaş penaltı pozisyonunda ayak teması var demiş. Onu görmedim. Tekrar bakmam lazım ama Göztepe’nin golü tamamen temiz. Adam topa vurduktan sonra ayağı normal açıda yere iniyor. Saracchi ayağını oraya koyuyorsa Göztepeli oyuncunun ne suçu var. Bunu çözemeyen hakemler ve VAR utansın.
Gerçi bunları yazmama gerek kalmadı. Bizim “aslanlar” gereğini yaptılar ve golü yediler.
Hocamız size rağmen her sene zafer kazanıyor zaten. Bu maçta veya bu sezon olup olmaması önemli değil. Seneye şampiyon olduğumuzda evinde iyi ağlamalar.kasti olmadığı için faul değil demiyorum ki
faul değil pozisyon
faul diyenlere gülüp geçmek lazım
merak etme hocanız zafer kazanır aman silahlar patlatmayın maç sonunda kutlarken
haftalardir dogru dürüst izlemiyorum bu karaktersizleri. bugün maci hic acmadim. belli olan birseyi izlemeye gerek yokOkuduğum an golü yedik. Sen iddia mı oynadın kardeş?