Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.143
- 4.969
- 823
Göztepe ceza sahasında 2 oyuncuyla 2 tehlike yarattı 12 saniye içinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereye cekiyorsun ya? Hic mi topa vurmadin?
Kulüpte 6 aydır ne başkan ne yönetici varResmen torpil geçiliyor bu gece bize. Buna çıkıp konuşmak lazım. Büyük takım yöneticiliği böyle yapılır. Kendi lehine kararlar verilince susup aleyhinde konuşulmaz. Samimi bulamam ben bu davranışı.
GSCimbom Mobile App
Hayatında top oynamamış insanlar yorum yapıyor. Az biraz objektif olmak zor geliyor fanatiklikten doğruları göremiyorlarAdam ayagini falan asiri sallamiyorku. Gayet normal hareket yapiyor orda. Sen sut veya orta yaptiktan sonra, ayaginin momentumunu full durdurabiliyormusun?
Evet öyle ama bu göztepenin hakkı yenmediğinin anlamına gelmiyor. Hakem tam bir şerefsiz
Orda ayağını çekme ihtimali 0.Adam dolmusa mı biniyor o ayak ne öyle topa vurduktan sonra çekersin ayağını böyle bi saçmalık olur mu ? Faul degilmiş diyor bide çok bilmiş
Ne alaka adam bilerek mi basıyor? O zaman sen topa şiddetli bir şekilde vur ben kendimi uçarak havada kalan diğer ayağının önüne atayım sen benim üzerime bas?
"Kasti bir şey olmadığında faul olmaz" diyen birisi futboldan anlamıyordur.çok iyi tespit
o pozisyona faul diye ancak terimciler diyebilirdi
tespitinden dolayı tebrik ederim