Sagdan posyon mu verdik de birkac andaval mariano diye agliyor kim oynuyor ki herife sardiniz
O yasinda linnesin 5 kati mudafa yapiyo
Mariano çok uzun zamandır kanadını savunma konusunda sıkıntı yaşıyor ama bunun asıl suçlusu Feghouli hani hücumda kanat gibi oynamadığı gibi defansta da hiçbir destek vermiyor Mariano'ya

Mariano 25 yaşında olsaydı da dayanamazdı önünde Feghouli oynarken

Feghouli o kadar yavas vurmus ki agir cekimde bile defans oyuncusunun topu kafasiyla istedigi gibi mudahele ettigini gorebiliyorsun

okan 3 kere üst üste ayni malligi nasıl yapabiliyorsun ya. Birde seyirci baskısından oyuncu yetirmiyor deniliyor ya kil oluyorum 10 mac oldu anasını sarayın takimi sabote eder gibi oynayan bu kaleciye insanlar sovmesin de ne yapsin
Okanin bu hatalari yaptığını göre göre ayağa pasta israr eden futbolcu topluluğuna ne demeli takım çok kötü göztepeli oyuncuların topa baskisi koşuları ile bizimkilerin arasinda dağlar var bu takımdan bi yol olmaz Allah sonumuzu hayir etsin

bu takımdan belhanda feghouli gitmez hatta siz bunlara haneli de ekleyin seneye bom bok bir ilk yari biz bekliyor.
Kasımda 'ocak ve temmuz diye söz verilir'

Andaval derken!!!!!!! ben sallıyorum düzgün konuşursan yanıtlarım ayıp oluyor biraz adam Brezilyalı Sabri Linnes ten farkı yok ayrıca bana ne yaşından Atiba da 40 yaşında

Seni kastetmedim ustat ama brezilyai sabri tanimi hos yahut faktuel degil

50 lik amcaları koy şu maça daha heyecanlı olur. Bu ne lan biz kötüyüz Gözgöz bizim kadar kötü.

Bu devre olmadı ama ikinci devre kesin

Feg ve Belhanda ikilisi bizi Avrupa'ya götürecek

Sağolsun Terim hocam

Ulan coronada sonra millette sinir bırakmadınız adam gibi top oynamadınız şurda son 2 maç kalmış. Adam gibi oynayalımda 2 maçı alıp moral verelim taraftara demiyorlar hala mıymıy al ver yazıklar olsun ya

Su feghoulinin attığı frikiği mac satan adam anlaşılmasın diye atmaz. Hem adamın kafasına atıyo hem de geçse bile en fazla betonun kucağına gider. Sezonun ozeti gibi yemin ederim.

yine marianocular linnesin adini anip marianoyu savunuyor bir kac hafta önce oldugu gibi

ne forumda ne sahada en ufak bir degisiklik yok

bizde terim'in yetersizliginden söz ediyoruz iste

15-20 transfer lazim bu takima

Marcao,seri,adem,emre,donk,mariano,feg...
Hepsinin arkasından çekiyorlar gibi oynuyorlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt