Sezon bitmis,su an takimdaki cogu futbolcu gidecek.yeni bi yapilanma olacak,burda simdiden geleceği nasil goruyosunuz oyle sevgili Galatasarayli arkadaslar

Sezon bitmis,su an takimdaki cogu futbolcu gidecek.yeni bi yapilanma olacak,burda simdiden geleceği nasil goruyosunuz oyle sevgili Galatasarayli arkadaslar
grande sinyor imparator terim hazretleri hala marianoyu falan oynatiyor da ondan olmasin

Herif VAR'a bakip o gole nasil faul calabilir yahu??? Bunlar 7. Olmamiz bile istemiyor 😂

gol atma ihtimalimiz yok

hücumda topla iş yapacak adam yok.
feghouli bitmiş. diğerleri zaten yeteneksiz.

Su takımda emre de feghouli de çift forvet arkası diziliminde anca oynar kanat yok biri moruk diğeri orta özürlü iki oyuncu ile oradan bindirme yapıyoruz. Bize futbol akli lazim, ben istedim su taktigi oynayacaksiniz futbolu değil.
Ha birde inanan arkadaşlarla yola devam decektik saharakiler insana kesim sanirim
Ömerin yeri orta üçlüde pres yapacak direnç kıracak oyuncu olmalı. Belhanda <->ömer bölge değişikliği yapsak bile oyun degisir

Kazandigimiz maclarda ortada olmayan,iyi oynadigimiz,seriye bagladigimiz donemde ortada olmayan ama herr sakatlikta,her olmayan penaltidan gol yedigimizde,hakemin dogradigi her macta,aleyhimize her haksiz kararda gelip bik bik oten hem basaksehirli hem trabzonlu bazi arkadaslardan ben utaniyorum artik ya.neyin zevkini süruyosunuz forumda bicareler

şu maçtada sinir yaptırıyorsunuz ya helal olsun... adem biraz ayakta dursa, seri şut vurmasa, okan pas vermese, emre-ömer çalım denemese, belhanda hiç olmasa dünya daha güzel bir yer olabilirdi... takım avr. kupalarına gitmeme talimatı almış gibi... ayrıca tabiiki hakem nasıl futbol oynattırılmaz ders veriyor resmen... gol de temizdi, adem betodan daha hızlı davranarak ayağını öne basıyor beto ademe çakıyor ve kendini yere atıyor itiraz da etmiyor hatta hayıflanıyor. Yüce türk hakemleri napıyor araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucunda futbolcuların bile aklına gelmeyen bir faulü üretiyor... bravo

Hocamız 0-0 giden maçta 80 den sonra harika değişikliklerini yapar skoru garanti altına alır hiç merak etmeyin. 5 oyuncu değişikliği zaman da kazandırır hem bize. İstemiyorum arkadaş Fatih Terim'i, yaşattıkları için minnettarım, Allah razı olsun ama yeter artık yeter. Şampiyon olurken bile rezil oynayarak oluyoruz. Bu sezon ortada seneye de rezil olacağımız aşikar. Eski FT yok artık.

Geri
Üst Alt