- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Sezon bitmis,su an takimdaki cogu futbolcu gidecek.yeni bi yapilanma olacak,burda simdiden geleceği nasil goruyosunuz oyle sevgili Galatasarayli arkadaslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göztepe bok gibibiraz kıpırdanma oldu önceki 2-3 maça göre yada göztepe bok gibi bana öyle geldi
grande sinyor imparator terim hazretleri hala marianoyu falan oynatiyor da ondan olmasinSezon bitmis,su an takimdaki cogu futbolcu gidecek.yeni bi yapilanma olacak,burda simdiden geleceği nasil goruyosunuz oyle sevgili Galatasarayli arkadaslar
biraz kıpırdanma oldu önceki 2-3 maça göre yada göztepe bok gibi bana öyle geldi
Birinin Belhandadan kötü oynama ihtimali yoktur.atalay matalay emin oynasa bunlardan daha kötü olmaz
bu belhandanin oynadigi topu kondisyon kazanmis ümit davala su yasta bile oynar
Çöphanda gitse bile yönetim ve hocanın çöp transferlerle gene en büyük aday oluruzbelhanda falan gitmedikçe haklısın kral
Fatih Terim'in ezbere bildiği bir takım var onu sahaya sürüyor işte değişiklik yapmak bir müdahale etmek filan umurunda değil maaleseffeghoulinin yaptigi gavatligi terim kendine yedirmis olsa gerek ki bu keli bugün hemen 11e almis
Akli selim insan yorumuForumu bastan asaigiya okuyan kanser olur.Lig bitmis artik .Onumuzdeki sezona bakalim bu kadsr cildirmayada gerek yok
Forumu bastan asaigiya okuyan kanser olur.Lig bitmis artik .Onumuzdeki sezona bakalim bu kadsr cildirmayada gerek yok

Hocam terim'lik birşey yok ya, görmüyormusun futbolcuların tavırlarını, hallerini. Guardiola gelse sence bu takım daha iyi mi oynar? Hiç sanmıyorum vallahi.Seneye terim önderliğin de kümede oynarız
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iyi git sen de yedekten seneri oynat sagbekte,baska kimse varsa onu oynat.biz baska sagbek bilmiyoruz cunku.linnesi de gordukgrande sinyor imparator terim hazretleri hala marianoyu falan oynatiyor da ondan olmasin