Ben olsam etmem. Kasti bişey değil topa vurduktan sonra istemsiz değiyor. Bize karşı bu şekilde gol iptali olsa deliririm.

GSCimbom Mobile App
Kasti olmaması faul olmadığını değiştiriyor mu ki futbolda? Olsa olsa kartın rengini değiştirir ayağını çekti veya amacı o değildi diye. Faul fauldur.

İnanılmaz hakemler gerçekten. Bizim. Penaltı da pelanlti değil. İlkinde kaleci çizgiye basmadı diye iptal edildi. İkincisinde de basmıyor. Oda iptal olmalıydı.hatalar zinciri anasını satayım. Size hakemliği öğreten öğretmenin t cetvelini

GSCimbom Mobile App

Faul yoktu bence ya, buna faul diyen geçen seneki Konya macında Serdar azizin pozisyonuna da penalti desin bi zahmet, ortaligi ayaga kaldirmistik. topa vurduktan sonra geliyor ayak, bilincli degil

Ne yalan söyleyim ben böyle galibiyet almak istemiyorum penaltı pozisyonu uydurma göztepe'nin iptal edilen golü uydurma Adem'in iptal edilen golü uydurma

Ben kendime yediremiyorum böyle hakemin tayin ettiği maçları kazanmak istemiyorum

Trabzon maçında Donk'un pozisyonuna foul çalıyorsan bu da foul.

Herif bakmiyor bile iste ilk yaridaki golumuzu saymadigi icin bunu da sayamadi. Su VAR yok olup gitse keske

Yok abi bu adam bunadı başka izahı yok unutuyor oyuncu değiştirmeyi gözü de mi kör görmüyor mu su rezil belhandayi Ömer'i emreyi

Burada faul yok lan doğruya doğru

Buz gibi golü yedi hakem

Geri
Üst Alt