topcularda utanma falan yok da fatih terim su oynattigi rezil futbol icin ne diyor acaba?

Bu % 70 kondisyonun,
Kaçı göbek kaçı kalça kaçı kafa ?
Adam kariyeri boyunca toplasan 2 sene full kondisyon ile oynamamış bu yaştan sonra ve 3 sene topa değmeden mi full kondisyon yüklenecek?

Herhangi bir halısaha dan adam getir daha faydalı oynar.
En azından takımın huzurunu bozmaz

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Kariyeri boyunca 2 sene :) Sadece Atletico Madrid 4 sezon tam kapasite oynadı.Yok oynamadı dersen Barcelona'nın radarına nasi girdi bu adam.Bizdeki oynadıklarını saymıyorum bak.

Her şey çok güzeldi ne hallere geldik abv sakatlıklar abv virüs

x720.webp

bu linnes ve donk sevdalı taraftarlarda oldukça fazlaydı..
bu yönetimle taraftar tencere kapak misali..
bu başımızdakilere gerekli tepkiyi koymadığımız müddetçe gene bunlar transferleri yapacak ve çöpleri dolduracaklar.
Ama iki emreyi ilk 11 e koyup kadro kuran taraftara kim tepki koyacak..Daha doğrusu kim kime tepki koymalı..İşimiz çok zor.

Hemen hemen her macta bir tane adele sakatligi yasiyoruz
Normal degil bu artik

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Takımda 7 8 kişinin gitmesi lazım resmen. Rezillik. Bu takım nasıl bu kadar rezil oynamayı beceriyor anlamıyorum.

Ligin acık ara en kötü futbol oynayan takımıyız. Takım da hoca da ruhunu kaybetmiş. 1 ay sonra yeni sezon başlıyor fatih terim hirs kazanır mi 1 ayda? Linnes tam bir çöp umarim omar alınmıştır. Seri ile devam edilmemeli, 2 tane orta saha acil lazım. Mensah bile hızı ile fark yaratır bu takımda, takım inanılmaz ağır. Acilen hızlı adam eksilten kanat oyuncusu lazim. Nefret ettiğimiz arda şu belhanda ve fegden kötü oynama şansı yok bence. Feg gibi adam gecemeyen kanat olmasın takımda. Adem büyük bu takımın hicbir şekil 11 oynayacak kapasitede bir oyuncush değil, Diagne sans verilmeli. Transferler acilen yapılmalı gidenler de yönetim satabilir umarım. Görüntü hıc iyi değil maalesef. Fizik olarak berbat bir takımız.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

avrupa ihtimalimiz trabzon'un cezasına kaldı.

bizden hayır yok. umutlar cas'ta

Geri
Üst Alt