Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.137
- 20.034
- 3.313
Keşke.hit gitmese de 1-2 yıl daha kalsaydı.al hilal gomisle 2 yıl uzatmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke.hit gitmese de 1-2 yıl daha kalsaydı.al hilal gomisle 2 yıl uzatmış
Keşke hiç gitmese de 1-2 yıl daha kalsaydı.al hilal gomisle 2 yıl uzatmış
Kariyeri boyunca 2 seneBu % 70 kondisyonun,
Kaçı göbek kaçı kalça kaçı kafa ?
Adam kariyeri boyunca toplasan 2 sene full kondisyon ile oynamamış bu yaştan sonra ve 3 sene topa değmeden mi full kondisyon yüklenecek?
Herhangi bir halısaha dan adam getir daha faydalı oynar.
En azından takımın huzurunu bozmaz
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
İskandinav olman yeterli sevilmen içinBu linnes kadar beceriksiz olup taraftardan bu kadar sevgi alan futbolcu oldu mu galatasaray tarihinde. Adamda hicbir ozellik hicbir sey yok
Avrupa ligine gitsek diyordum o da olmayacak bari orda puan toplasaydiktopcularda utanma falan yok da fatih terim su oynattigi rezil futbol icin ne diyor acaba?
Form yakalimis takim resmen sezon basina geri dondu Tff isteyerek yapsaydi beceremezdi yeminle su mactan sonra seyircili oyun devam etseydi cok farkli seyler konusuyor olurduk
o arkadaki kel bizim arap feghouli olsa gerek, adem sonradan bunun yerine oyuna girmisti
"Skor önemli değil. Bugün futbol konuşulmaz. Bir gün konuşacağım. Oyuncularımı tebrik ediyorum, oyundan zevk aldım."topcularda utanma falan yok da fatih terim su oynattigi rezil futbol icin ne diyor acaba?