________________Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
_____________Lemina Nzonzi
Feghouli______ Belhanda________ Babel
_________________Falcao

Değişiklikler: Dk: 70' Taylan --------- Belhanda
------------- Dk: 80' Ömer Bayram - Babel
-------------- Dk:85' Adem Büyük -- Feghouli

Andone'nin cezası nasıl ya :D Adam maça çıkmadan ceza verilebiliyor mu ? Ayrıca İngiltere Prömiyer ligi ile Türkiye Süper ligi bir biri ile bağlantısı olmayan iki organizasyon nasıl ceza devam ediyor. ? O zaman ligde gördükleri kartlar da Şampiyonlar ligi organizasyonunda geçerli olsun.

Seri - Andone ve Emre Mor eksiklerine rağmen kadro güzel duruyor alternatifli kadronun avantajı

Ali Palabıyık adlı tetikçi kırmızı verene kadar maçı koparmak lazım

Hoca hem Adem'i hem Ömer'i oynatır bence

Ek olarak rotasyon şart Muslera belki tek antrenman yapamadan maça çıkacak keza Nagatomo öyle.En azından bu iki oyuncu kesinlikle oynamamalı,Feg'de dinlendirilebilir

Jimmy ile başlayıp maçın gidişatına göre alınabilir.CL yazamadık en azından bu tarz maçlarda oynatarak mental olarak ayakta kalmasını sağlamalıyız

Belki diğer olasılıkta hoca yeni transferlerle kadronun uyumunu düşünerek as kadroya yakın bir 11 çıkarabilir

Her iki olasılıkta yapılabilir,hepsi haklı gerekçeler

Maça ne kadar kaldığını öğrenmek için saatime bakıyorum

D8uzlSfWkAAL8Ed

Cezam bitti forumu özlemişim, mapus zordu.. Hemen Kasımpaşa 11imi yazayım
Okan
Şener Luyindama Marcao Ömer
Nzonzi Lemina
Feghouli Belhanda Babel
Falcao
Omeri Sol beke yazmak cok sacma Omer iyi gorunuyordu cunku ortasahada oynadi Sol bekte cok kotu gecen sene bize neler yasattigini gorduk

Andone 'un cezalı olduğuna inanmıyorum. Resmi açıklama görmem lazım, inanmıyorum. Cezası varsa, birgün İngiltere'ye geri dönerse o zaman çeker. Neden burada çeksin?

Tahkim Fatih Terim 'in cezasını onayarak Cuma 'yı bize gergin hale getirebilir.

Hakem konuşmayı sevmem ama Ali Palabıyık olunca, "senaryoya dikkat etmek gerek" demek istiyorum.

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Nzonzi Lemina
Feghouli Belhanda Babel
Falcao

Fatih Terim'in kadrosu böyle olur. Taylan, Jimmy ve Adem oyuna girecektir.​

Andone 'un cezalı olduğuna inanmıyorum. Resmi açıklama görmem lazım, inanmıyorum. Cezası varsa, birgün İngiltere'ye geri dönerse o zaman çeker. Neden burada çeksin?

Tahkim Fatih Terim 'in cezasını onayarak Cuma 'yı bize gergin hale getirebilir.

Hakem konuşmayı sevmem ama Ali Palabıyık olunca, "senaryoya dikkat etmek gerek" demek istiyorum.
Root bey haklısınız bence de cezalı olmamalı
Bütün maçlardan men yemiş olsa milli takımda oynamazdı
Konu yerel ligse her lig kendini bağlar. Çok absürd bişey yapıp fifadan men yemediğine göre niye oynamayacak söylentisi çıktı anlamıyorum.

Geri
Üst Alt