Yeni Transferleri görmek istiyorum.
Emre yi daha çok tutsam da, Babel şu an da formda (bknz. Milli takım)

Falcao, Lemina ve Andone yi sahneye çağıralım.

_______________Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Feghouli----Nzonzi-Lemina-----Babel
___________Falcao-Andone

442 Bam Bam Bam

Hala Belhandasız kadro yapan var 442de solda oynar yine oynar, Babel 442de 2.forvet olur başka bir şey olmaz o sistemde

Diagne yerine Falcao nun olması ne güzel birşey be...

Şaka maka Diagne gitti çok şükür

Uzun zaman sonra gerçek bir forvetle oynayacağız

Korkuyorum. Puan kaybetmekten değil. Elimizde ki kadroya rağmen kabız futbol izlemekten korkuyorum.

Hizli, tempolu seri oynayan bi takim gormek istiyorum artik. Topu kaptirdigimizda direk press yapacak ve topu en kisa zaman icerisinde geri kazanacak olan. 99/00 daki gibi. Rakibi iceride disarida bogabilecek

Falcao'yu Tr liginde durdurabilecek bir defans hatti yok. Artik ölümüne kapanip kale önüne otobüs cekmek kurtarmayacak. Topu igne deliginden gecirecek bir adam olacak sahada. Yaninda oynayan adamlar da siradan oyuncular degiller. Rakip Falcao'ya savunma yaparken digerleri bosluklar bulacaklar. Kilidi cabuk acarsak rakip fark i acma firsatini verecek zaten. Cakne ile atmamiz gerek golleri atamiyorduk. Sonra rakip gelip atamayana atarlar hesabi atiyordu. Pozisyonu buldun mu atacaksin. Neredeyse 1.5 yil sonra bir forvet olacak sahada. Hemde öyle böyle bir forvet degil. Vurdugu gol olsun.

Şu Andonenin cezalı olması heralde dünya futbolundaki en saçma kural.Ulan premier ligdeki cezadan başka liglere ne.O zaman orada 10 gol atan biri gelsin 2.yarıda bizim ligde 10 dan devam edip gol kralı olsun.Salak saçma işler.

Heis üyelik benim 7 yıllık 2-3 hafta gitmesek iptal olur.. Halı sahada da yayın olduğu için az buçuk izliyoruz ama cidden keyifsiz oluyor yaw ne halı sahadan keyif alıyorum ne de adam gibi maç izliyorum.. Sağolsun bizimkilerde şöyle 3-4 tane atıp da bizi rahat ettirmedi hiç..

Bu andone niye antremanlarda yok? Son macini pazartesi oynadi. Normalde dunki antremanda olmasi lazimdi

Geri
Üst Alt