Cem Dizdar:

"Ülkemize yabancı futbolcular geldi diye sevinen, parasını pulunu konuşmayan arkadaşlar acaba Milli Takıma yabancı futbolcular gelse ne düşünürler. Ne derler?"

(TRT Spor)
Yazık kimin çocuğuysa. Beyin ölümü gerçekleşmiş, kalitesini en son göt oluşunda hatasını kabul etmeyerek göstermişti ama zaten düşünme yetisinden yoksunmuş.

Cem Dizdar:

"Ülkemize yabancı futbolcular geldi diye sevinen, parasını pulunu konuşmayan arkadaşlar acaba Milli Takıma yabancı futbolcular gelse ne düşünürler. Ne derler?"

(TRT Spor)

20181101_141038.webp

Cem Dizdar:

(TRT Spor)

o yabancı futbolcular almanya fransa ingilteredeki gibi olacaksa buyursun gelsinler

zamanında aurelloya karşı çıkmış mı bu axle

Cem Dizdar:

(TRT Spor)
Hay senin marjinal ve değişik olma çabalarına sokayım.

Mal mal konuşup insanları geriyor aptal.

sent via GSC

Rüyamda jimnastikçilerle oynuyorduk. Hakem Aydınus'tu ve bizi doğruyordu. Maç 1-1 giderken son dakikada Cristiano Ronaldo soldan uçarak ceza sahasına girdi, stoperi de geçmişti ki faulle yere düştü. İçimden bir yandan "oha, bu adamı ne ara transfer ettik?" diye sordum, bir yandan da "g*tün yiyorsa çalma aydınus" dedim, hakem penaltı verdi. Golü de Ronaldo attı (yalnız penaltının atılışını görmedim). Foruma girdim "Ronaldo Galatasaray'da" başlığı için, baktım hakikaten almışız.

beyler passo üzerinden 11.kategori yer açıldı bitmeden alın

Rüyamda jimnastikçilerle oynuyorduk. Hakem Aydınus'tu ve bizi doğruyordu. Maç 1-1 giderken son dakikada Cristiano Ronaldo soldan uçarak ceza sahasına girdi, stoperi de geçmişti ki faulle yere düştü. İçimden bir yandan "oha, bu adamı ne ara transfer ettik?" diye sordum, bir yandan da "g*tün yiyorsa çalma aydınus" dedim, hakem penaltı verdi. Golü de Ronaldo attı (yalnız penaltının atılışını görmedim). Foruma girdim "Ronaldo Galatasaray'da" başlığı için, baktım hakikaten almışız.

Firat hoca yanilmaz.

Kuzey’den bilet arayan varsa birilerine yonlendirebilirim

Su, Kirmizi cizgi programa berbat hale gelmis. Eskiden, Erbatur, Ayan, Serdar yine fena isler cikarmazlardi. Suan resmen, GS dusmanligi donusmus, getirmisler Candas boz ayisina.

Adam 2 haftadir, Falcaonun maliyetinden baska birsey konusmuyor. Mehmet Ayan zaten bes belli sadece bizim hakkimizda kotu konusuyor, orda sadece SAC var izlenecek. Gustavo ayni paraya geldi, adamlar sus pus. Ne teknik ne taktik, sirf goy goy pesindeler.

Klassik cumlelerden, GS sampiyon olmazsa batacak falan filan.

Su, Kirmizi cizgi programa berbat hale gelmis. Eskiden, Erbatur, Ayan, Serdar yine fena isler cikarmazlardi. Suan resmen, GS dusmanligi donusmus, getirmisler Candas boz ayisina.

Adam 2 haftadir, Falcaonun maliyetinden baska birsey konusmuyor. Mehmet Ayan zaten bes belli sadece bizim hakkimizda kotu konusuyor, orda sadece SAC var izlenecek. Gustavo ayni paraya geldi, adamlar sus pus. Ne teknik ne taktik, sirf goy goy pesindeler.

Klassik cumlelerden, GS sampiyon olmazsa batacak falan filan.
Biraz göz gezdirmiştim de Falcao'nun yıllık maliyeti 10 milyon euro deyip duruyorlardı, ne alaka? Nerden çıkıyor 10 milyon?

Biraz göz gezdirmiştim de Falcao'nun yıllık maliyeti 10 milyon euro deyip duruyorlardı, ne alaka? Nerden çıkıyor 10 milyon?

Aksamin cikardigi haberine konusuyorlar. Benim anlamadigim, hic mi piril piril genclerden yok cikaracak programa? illa 50 yasindaki iki cumleye bir araya getiremeyen Ayani dinlemek zorundami insanlar.

Merve Toyun sundugu, Bizim tribun vardi mesela cok guzel programdi. 12 genc futbol konusuyorlardi.

4-4-2 çıkıp paşayı paramparça edeceğiz İleri İkili Şimdilik Babel-Falcao olur.

Bencede 4-4-2 oynayalım
Şu hareketsiz kanser sistem değişsin
Arifli hakan şükürlü delici sisteme geçelim

Geri
Üst Alt