Bence yeni transferlerden ötürü fazla ucmamak gerek, ortasahamiz tümü kiralik Asker ve imza töreninde hicde falcao gibi motive bir görünüm vermediler.
Anlatmak istedigim kesinlikle bi uyum süreci olcakdir ve o futbol atesini yakalamari belirli bi zaman alacaktir (bkz Seri).
Bunun icin gol yememeye odaklanmali ve taraftar olarak o arzu ettigimiz coskulu futbolu göremesek bile hemen kararsamliga kapilmamali, heleki staddaysak takimi daima desteklemeliyiz. Bu sekillde o seyirci baskisiyla, gerekirse hakemi de yenerek, o 3 puani cikaririz bu mactan

Genel olarak beklentileri birbirimizin veya medyanin gaziyla cok cabuk yükseltiyoruz ve realiteyle karsilastikmı olumsuz tepki veriyoruz. Takimin son maclarda gösterdigi performans
Ortada....sükuneti koruyalım, hersey cok güzel olacak :cigara:

Serdar Kelleciyi dinledim takımın eksikliklerini tamı tamına sıraladı. O eksikler de malesef sezonu verecek tarzda eksikler

6. haftada sikecileri yenip liderligi almazsak psikolojik ustunluk onlara gecer. Kasimpasa-malatya maclarinda da puan kaybetme luksumuz kalmadi, harcadik kredileri. fb basak gibi olmaz. puan farki yaparlarsa bir daha yakalayamayiz. Uyum sureci icin zaman yok. Yonetim o kiymetli zamani bu yaz harcadi bitirdi.

Fenerin de bu konjektüründe abv , yakacaksak bu atesi takimimiza karsi olmamali

ne psikolojik ustunlugu be abi.8 de 7 ile başladığımız sezonda son hafta zor bela göztepede şampiyon olduk.Bu ligde her takım her takımı yener

Kasımpaşa bu seneye baya kötü başladı. Yeni transferler ile hocaya verilen cezanın bizi daha fazla motive edeceğini bu nedenle de rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

Öbür hafta içi ŞL maçı var

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 gün sonra Cl maçı salı olsa haklısın da , mesela Naga salı günü maç yapıyor cuma maça çıkamaz cumartesi olsaydı rahat rahat oynardı cumartesi çarşambada kimseyi zorlamaz.

Falcao 5 golden aşağı atarsa kesmez hatta 10 gol

Şaka falan ama iyi ve hırslı oynasın geldiğini belli etsin yeter.Gol atmak onun için nefes almak gibi birşey zaten

Bazı futbolculara çöp bazılarına leş deniyor.

Leş ile çöp srasında bir fark varmıdır, aralarında bir seviye kademe farkı mı var..

Konunun uzmanından bilgi rica ediyorum..

Andone ilk 11’de başlar.

FALCAO 2-0 öndeyken 67’ dakikada sahaya girer ve taraftar kendinden geçer.

Egerki sikecilere maça kadar güzel oyundan ziyade bir sekilde 3 puanı alıp ilerlersek 6.haftadan sonra yavaş yavaş uyum sorunu da ortadan kalkar takım yeni kuruldu ve fizik açıdan eksik oyuncularda var

Sistem değişmez bence yine tek forvet oynatır
Maçın durumuna göre çift forvete döner

8-0 aliriz

Crouch
Babel
Babel
Gerrard
Benayoun
Benayoun
Benayoun
Crouch

cuma akşamı olsa da maçı izlesek şu cuma maçlarını bir sevmedim gitti ama mecbur çarşamba günü club brugge maçı var

Kasımpaşa maçında Seri'nin cezalı olması, Belhanda'nın da sakatlığından ötürü Ömer Bayram 8 numara pozisyonunda oynayacak. (Sabah)

Geri
Üst Alt