tapatalk_1562966931510.gif

Lemina ilk öncelik olarak kanat/bek olarak alınmamıştır ama Seri gerçekten doğru düzgün oynarsa deneyebiliriz ...

Ben bu sene Emre Mor, Yunus Akgün'ü de görmek isterim. Umarım hoca da aynı fikirdedir.
Oturmuş, kaliteli kadroyla kurulan sistemde gençlerin zaman zaman süre almasını isterim.
Yunus Akgün hala beklenen sıçrayışı yapabilmiş değil.
Onların da zamanı geliyor gibi hissediyorum. Bu kadro kurulduktan sonra altyapıdakiler de havaya girmiştir.

Ben bu sene Emre Mor, Yunus Akgün'ü de görmek isterim. Umarım hoca da aynı fikirdedir.
Oturmuş, kaliteli kadroyla kurulan sistemde gençlerin zaman zaman süre almasını isterim.
Yunus Akgün hala beklenen sıçrayışı yapabilmiş değil.
Onların da zamanı geliyor gibi hissediyorum. Bu kadro kurulduktan sonra altyapıdakiler de havaya girmiştir.
Ben yunusta hic ışık görmuyorum. Sinan gibi tembel. Topu kaptirinca bi çabalama yok. 1e1 de çalim denemiyor. Bence olmayacak bu çoçuk

Lemina ilk öncelik olarak kanat/bek olarak alınmamıştır ama Seri gerçekten doğru düzgün oynarsa deneyebiliriz ...

Seçenekler çoğaldı, sevindirici kısım o. Transferlerden önce Feghouli ve Babel en önemli iki silahımızdı. Şimdi hoca istese şöyle bir 11 çıkarabilir. Ha pratikte nasıl olur bilmiyorum ama elde bir seçenek var. Geçen sezon böyle bir şey yoktu. Cezalarla birlikte daha da beter durumdaydık.

sss.webp

Ben yunusta hic ışık görmuyorum. Sinan gibi tembel. Topu kaptirinca bi çabalama yok. 1e1 de çalim denemiyor. Bence olmayacak bu çoçuk

19 yaşında. Ergenlikte henüz. En kötü Emre Çolak performansı bekliyorum ondan. Bu sene takımın kanatlarında pasör oyuncu ihtiyacında süre alacağını düşünüyorum. Bu kadroda şansını iyi değerlendirecektir.

Ömer'i sol.beke yazanlarda muazzam bir fantazi hayal dünyası ve küfür etme alışkanlığı olsa gerek.

Kimse Jimmy Durmaz ve Adem Büyük'ten bir performans beklemiyor anladığım kadarıyla.

Kimse Jimmy Durmaz ve Adem Büyük'ten bir performans beklemiyor anladığım kadarıyla.
Adem büyük denen heriften beklediğim en büyük performans basenine tekmeyi vururken maraton koşucusu misali canını kurtarmasıdır.
her sene en az bir komisyoncu kazığı yemesek olmaz.

Jimmy bence sezon içinde faydalı olur lakin bu adamı kanatta kullanmamali hoca kanat için çok geç artık

Boşuna orta üçlüye farklı adamlar yazmayın,Seri dönünce o oynar.
Örn;
Nzonzi,Lemina ve Seri

Geri
Üst Alt