Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
Lemina ilk öncelik olarak kanat/bek olarak alınmamıştır ama Seri gerçekten doğru düzgün oynarsa deneyebiliriz ...Bu da iyiymiş. Lemina full bek de oynar. Mariano dedeyi zaman zaman dinlendiririz.
Lemina ilk öncelik olarak kanat/bek olarak alınmamıştır ama Seri gerçekten doğru düzgün oynarsa deneyebiliriz ...Bu da iyiymiş. Lemina full bek de oynar. Mariano dedeyi zaman zaman dinlendiririz.
Lemina ilk öncelik olarak kanat/bek olarak alınmamıştır ama Seri gerçekten doğru düzgün oynarsa deneyebiliriz ...
Ben yunusta hic ışık görmuyorum. Sinan gibi tembel. Topu kaptirinca bi çabalama yok. 1e1 de çalim denemiyor. Bence olmayacak bu çoçukBen bu sene Emre Mor, Yunus Akgün'ü de görmek isterim. Umarım hoca da aynı fikirdedir.
Oturmuş, kaliteli kadroyla kurulan sistemde gençlerin zaman zaman süre almasını isterim.
Yunus Akgün hala beklenen sıçrayışı yapabilmiş değil.
Onların da zamanı geliyor gibi hissediyorum. Bu kadro kurulduktan sonra altyapıdakiler de havaya girmiştir.
Belhanda nın sözleşmesinde imaj hakları var. Yani kendisinden izin almadan idman fotosu bile paylaşamıyor klüpBelhanda sakat değil büyük ihtimal o oynar
2 gün önce antrenmanda vardı ama sanırım bilerek görüntüsü sızdırılmıyor

Lemina ilk öncelik olarak kanat/bek olarak alınmamıştır ama Seri gerçekten doğru düzgün oynarsa deneyebiliriz ...
Ben yunusta hic ışık görmuyorum. Sinan gibi tembel. Topu kaptirinca bi çabalama yok. 1e1 de çalim denemiyor. Bence olmayacak bu çoçuk
Şunu antu yapsa burda kahkahalar atıyorduk şuan. Üzücü.Seri döndüğü zaman rahatlıkla şunu oynayabilir takım
![]()
Tabi sol tarafa da R. Guerreiro gibi orayı önlü arkalı kullanabilecek bir adam bulmamız gerekir
Jimmy hayal kırıklığı oldu, oysa ksmpın yıldızı falan deniyordu. Şu an için kupa maçları dışında zor forma giyerKimse Jimmy Durmaz ve Adem Büyük'ten bir performans beklemiyor anladığım kadarıyla.
Adem büyük denen heriften beklediğim en büyük performans basenine tekmeyi vururken maraton koşucusu misali canını kurtarmasıdır.Kimse Jimmy Durmaz ve Adem Büyük'ten bir performans beklemiyor anladığım kadarıyla.
Yav hala belhandalı,feghoulisiz kadrolar görüyorum. Gözüm kanadı yemin ediyorum.
Feghoulisiz kadrolar hakkında görüşün nedir renktaşhe he he WHATEVER
Feghoulisiz kadrolar hakkında görüşün nedir renktaş