Şener’in artık 11’e adapte edilmesi lazım.Feghouli ve Mariano temposuzluktan zehirleyecek bizi.

sağ açık boş , mariano iki adım atsa ceza sahası çaprazına kadar fizik kanunlarına göre sahada kimsenin yetişmesi mümkün değil , ama boş koşu bile yapmıyor.

sadece feg ile ikili pas yapmak stratejisi var. linnes olsa sağ tarafı otoban yapmıştık.

Bir de ters ayaklı bek almayalım bir daha. Oyunu genişletemiyoruz.

Ulan sol kanadımız Nagatomo - Babel. Topu alan içeri kat ediyor. Sıkışıp kalıyor top ortasahada.

Ömer takımın havasını değiştirdi. Efsane bir Galatasaray yok sahada da yahu takım yeni oyuncular birbirini tanımıyor az sabır. 3 puan çok önemli

Takım boyu çok açık dengeli oynamak mümkün değil topu kaptırdığımız an 50 mt geri koşmak zorundayız.

gol kralı vedat diyerek işlediğin günahı böyle affettiremessin melih
yargılanacaksın

Ömer tempo kazandırıyor. Nzonzi dikine çok iyi paslar atıyor. Babel istekli ve iyi işler yapıyor. Feghouli ve Mariano sağdan ileri topu taşımak için çaba gösteriyor. Ama şunu net olarak söyleyebilirim ki, Belhanda kesinlikle 10 numara değil. Kötü demiyorum ama bildiğin 8 numara gibi oynuyor. Bu maç özelinde değil, genel konuşuyorum.

Geri
Üst Alt