Sezon öncesi Ömer Bayram hocanın yeni keşfi olacak. Yeni Emre Belözoğlu yeni Okan Buruk olacak diye dalga geçiyordum herif cidden orta sahada daha iyi oynuyor ;D

bu yıllardır var.Valla musleram kırmızı çizgimdir ama topu oyuna sokma konusunda ligin en kötülerinden biri bence
Her geçen gün daha da kötüye gidiyo topu oyuna sokması.Hem çok yavaş sokuyo topu oyuna hem de saçma sapan kısa paslar yaparak top kaybı yiyip kontra yememize neden oluyo. Onun dışında iyi performansı var diğer sezon başlarına göre.

2 tık hızlanabilsek şu arsenal gibi hayvan gibi paslaştığımız pozisyonun sonunda gol gelirdi.
Acil hızlanmamız lazım, pas eyvallah ama risk alıp dripling yapan oyuncu lazım. Birde feghouli 2.plana itildi resmen acil oyuna sokmamız lazım

20 günde 2 cl 1 fb derbisi var takımın haline bak. Bok gibiyiz topu tasiyamiyoruz orta açamıyoruz. Bi tek Falcao’nun geri gelip top yapmasıyla topu tutabiliyoruz ayakta. +3 dk gelmis son saniyeleri oynanıyor hala daha orta sahadan musleraya dönüyor beyinsiz herifler. Mariano ile falan olacak is degil, bu sezondan kestim umudu, kendinizi kandırmayın bu takım 5 ay oturmaz

Oyun şablonu (varsa) çok kötü. Tabii bunda birlikte oynamamanın etkisi de çok ama takımın da bir taktiği olduğu söylenemez...

Bu takim top fln oynamiyor. Kendi sahamizda baski bile kuramiyoruz. Bu marcao ve luyindama ile biz cok gol yeriz. Koskoca 45 dakikada 2 sut var 1 i adama carpti gol oldu

-Lemina cok iyi topcu bu sene cok faydali olacak ama 30 dk da adam nefes nefese kaldi kondisyon kazanmasi lazim.
-Nzonzi yilin transferi orta sahada vazgecilmez tek oyuncu su an icin.
-Savunma saatli bomba yine.
-Omer cok iyi oynuyor, enerjisi ust seviye. Takimdaki en buyuk eksik hareketlilik ve Omer cok hareketli.
-Falcao cok kaliteli cidden guzel top dagitiyor. Savunmaya carpan vurusu koseye gidiyodu. Onun disinda bir pozisyonda sert gelen pasi ayagina alisi superdi.First touch 20 resmen.
-Babel yine iyiydi, formda.

Ben bu işi anlamadım renkdaşlar bir takımın stoperleri nasıl olur da hücum hattındaki oyunculardan fazla top kaybı yapar. Orta sahamız mı çok yavaş pas açılarına giremediği için stoperler mi sıkışıyor yoksa gerçekten stoperlerimizde mi sıkıntı var

Bruge maçını bekliyorum.Bakalım takım maç mı seçiyor yoksa hep mi bu göreceğiz.

——-Falcao—Andone—-
————Emre Mor———
——-Seri————Donk
————-Nzonzi————-

Vallah ben brüggede böyle oynardim, zaten kanat oyunumuz sifir ve agir, en azindan merkez hareketli ve saglam olur, emre mor free oynar

Defans ikilisi degismeli.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Geri
Üst Alt