1568399718044.webp

Metin Ağabeylerinden emanet bu gol sevinci aslan parçalarına daha çok göreceksiniz bunu kuşlar

falcaoyu görenler görmüstür heralde 2.yarı taraftarlar gelirse canlanır bu mac.

Iyi olan hemen herkezin ayagi top yapacak kalitede. Eksik olan 2 sey
1- stoperlerimiz formsuz
2- Takim hala 2 tik yavas. Emre mor kazanilmali

ilk yarı n'zonzi'yi beğendim. adam çok kalite. 2. sene kiralama opsiyonumuzun da olması çok güzel.

Yalnız hakemlerin bize karşı hayvan gibi sert oynamasına bir çözüm bulmak gerekir yahu. Adam tekme atıyor topa vurdum diye salağa yatıyor, oyuncuya omuz çakıyor salağa yatıyor

Keşke biraz da taktik sistem kurgu falan transfer edebilseydik. Bir takımın hiç mi bi planı olmaz lan stoper forvet arası 90 m, stoper kafasına göre çalım atıyo top kaybediyo, birinin ayağında top varken kimin napcağı belli değil. Bireysel bişiler yapılırsa yapılır yoksa hala işi çok zor bu takımın.

Bu takim 4-4-2 den baska birsey oynayamaz

Falcao - Andone

Brugge diri oyunculardan kurulu şu halimizin içinden geçer takım statik sanki huzur evinden kara yapmışız, yemişim bartalliyi ölü takım ölü, enerji yok ruh yok.

emre konusuna bende katılıyorum o bebede ısrar ederse hoca bize cogu macta kilit acabilir.

bu arada lemina fizik olarak hazır hale gelirse ortasaha anında level atlar cok baska bir oyuncu
1 ay sonra belhanda yerine izlediğimizde belhandayı tanımamış gibi yapacağız eminim çok başka bi oyuncu haklısın sabredemiyorum 1 ay bile cok merak ediyorum ya şu adamın kondisyonlu halini

Geri
Üst Alt