Kötü Yanlar :

1-) Takım hantal önde pres yapamıyor, 2. topları alamadığımız için baskı yapamıyoruz.

2-) Top bizdeyken oyuncular hareketsiz ayrıca yavaş paslaşıyoruz.

İyi Yan :

1-) Falcao. Net tutacak.

Elimizde 65456 adet orta saha varken Belhanda denen herif oynamaz insallah artik diyecegim, ama kendisi FT'in oz evladi gibi oldugundan herkesden once onun ismi yaziliyordur tahtaya muhtemelen.

Fatih Hoca oyundan memnun mudur bilmiyorum ama şu topu dünya üzerinde herhangi bir x antrenör oynatsa forumun büyük bölümü cezadan giderdi. :) İzlerken tahammül edilecek gibi değil ne savunmada alan paylaşımı ne hücum setleri hepsi doğaçlama sanki.

Emre Mor her maç 11 olmalı , takımda kanat topçusu yok topu kenara götüremiyoruz bekler inanılmaz kötü böyle olunca oyun sıkışıyor orta alanda o oyunu açacak isim de Belhanda olunca tıkanıyoruz Falcao kaç metre koşup geldi de topu ileri taşıdık yoksa iyice geride kalırdık.

emre'nin oyun stili de çok verimsiz. topsuzken hiç yok, sadece kendine oynayan bir tarzı var.

emre mor'a muhtaç kalan takımdan hayır gelmez.

Herkes 10 numara gibi top oynuyor

Ömer serbest
Babel serbest
Feguli serbest
Belhanda serbest

Ne oran var ne orantı takımda

Genel olarak çok yavaş hücuma çıktık, yalnız kadro hızlı hücum için birebir ancak bile isteye set hücumu tercih etmişler. Bunun sebebi fazla efor sarfetmemek olabilir malum cl maçı var.

İki stoper hala basit hatalar yapmaya devam ediyorlar. İleri hatalı pas atsalar tamam ama dönerken, çalıma falan girerken kaptırıyorlar o sıkıntılı.

Falcao ve Lemina maç temposu yakalaması gerek, aynı şekilde N’zonzi ve Seri. Falcao son dakikalarda yakaladığı 2 pozisyonu normalde atardı ama güçsüz olduğundan yararlanamadı.

Sonuç bu takım olur, biraz sabır

2015-2016 sezonundaki Fenerbahçe gibiyiz mükemmel kadro rezil futbol.

Oyunun tempo yapmasının baş nedenleri japon ve mariano kadar bitiklerki 1 tane dogru dürüst orta bile yapamadılar bindirip.Falcao yu çok begendim.Adam ben kaliteyim diyor.Fakat 60 dakkalık fiziği var şuan.Leminada çok iyi onada maç temposu şart.Stoperler tam bomba.10 civarı teklif gelirse elden çıkarılmalı ocak ayında.

Geri
Üst Alt