Aldığımız oyuncular kaliteli ama son derece statik yavaş oyuncular. Tempo yapamaz bu takım emin oldum bugün. Şampiyonlar liginde paspas ederler bizi. Ligdede bu oyunla hiçbir deplasmanda maç alamayız. Mesela haftaya Malatya maçına çok rahat kayıp yazın. Brugge maçı içinde umutsuzum. Psg falan içimizden geçerler zaten.

Onyekuru da başta öyleydi Bruma da başta öyleydi zamanla takıma uyum sağlıyorlar , takıma dinamizm katıyor en azından , şu anki mevcut durumla bizim ileriye gitmemiz mümkün değil bırak Emre Mor'u Ömer'e bile muhtacız oyuna girmeseydi bu maçın 0 0 bitme ihtimali hiç de az değildi.

hareket katacak birine ihtiyacımız olduğuna kesinlikle katılıyorum ama emre'nin bu adam olduğundan emin değilim ben.

inşallah senin dediğin gibi o verimi verebilir. çünkü iki kanat birden top taşıyamıyorken oyun hiç akmıyor. üstelik bek desteği de yok kanatlarda.

bu halimizle herhangi bir rakibe karşı pozisyon üretmemiz dahi zor çünkü kimse hareket edemiyor.

belki lemina da bir parça yardımcı olabilir çünkü oyunda kaldığı bölümde dripling yapabildiğini gösterdi.

Yaa bari önde basamıyorsun tamam anladık . Bari savunmayı ceza sahası çizgisine çekme 3 - 4 adım ileri çıkartın da orta saha çizgisi bu çizgi arasında oyunu daraltarak basalım onu da yapmıyoruz. Sanki büyük takıma karşı oynuyormuşuz gibi savunma sürekli ceza sahası çizgisinde bekler içeride bu ne arkadaş.

EN BUYUK EKSIKLIK ŞU KALITEDE OYUNCULARI OYNATAMAMAK TEKNIK EKIP 0 TAKTIK 0 ARTIK ZEVK ALMAK ISTIYORUZ FEGHOLI RESMEN HAYALET BELHANDA YINE ÇÖP BEKLER ALARM TOPU DEFANSTAN CIKARMADA SIKINTI VAR ADAMLAR BIZE ONDE BASABILIYOR BUNE REZILLIK

babeli beğenenler olmuş.Çok iyi oyuncu hiç itirazım yok ama bugun 1 tane iş yapmadı.Feghouli de aynı şekilde.

Takımın çok ciddi tempo sorunu var.Malesef bu tamamen oyuncu yapısı ile alakalı..

Belki defans hariç tek tek çok iyi oyunculara sahibiz fakat çok ağır bir takımız.
İleride basamıyoruz.
Takım savunmasınıda doğru yapamadığımız için çok kötü görüntü veriyoruz.
Bu oyuncularla istediğimiz kadar maç yapalım bu sorun çözülmez.

Bizim yapmamız gereken takım halinde sahaya iyi yayıılp çok güzel yapacağımız iş olan pas futbolunu doğru oynamak.
Devre arasındada doğru takviyeleri yapmak.
Buda belhandayı göndermekle başalayıp bekler olsun kanat olsun hızlı,tempolu oyuncular alarak devam etmeli.

Bu transfer dönemi bunlar görülmeliydi ama malesef her zamanki gibi göremediler.

Feghouli ve Mariano

Nagatomo ve Babel

Bizim 2 kanat hucumlarini yonlendiren adamlar.

Mariano ve Nagatomo gecen seneden kotuler. Ama en buyuk fark bu seneki Feghouli ile gecen seneki arasinda daglar kadar fark var!! Cok buyuk. Umarim kendine gelir.

Gecen seneki onyekuru ile babel arasinda da feci fark var.

Ve hucumda Fatih Terim takimlarinin kanatlari calismazsa kazanamaz!!

Ustelik orta da forvet arkasinda sorun cozecek Hagi gibi bir futbol dehasi degil belhanda gibi bir futbol fukarası var.

Bu takimin kanatları işlemeli. Yoksa gidişat hic iyi degil. Ama kanatlar işlerse baya fark yaratırız. Bunun icin Babel ve Feghouli iyilesmeli.

Belhanda dan umidim zaten yok.

Sampiyonlar ligi öncesi kazanmak önemliydi

Kötü oynadik evet ama önemli olan galip gelmekti,Brugge macinda daha iyi bir takim görecegimizi dusunuyorum

Nzonzi hariç takım vasattı Falcao'nun maç temposu eksik gibi ama kalitesini gösterdi Şampiyonlar Liginde bu tempo gitmez

Onyekuru tarzı birisi olmayınca rakip çıkınca tehdit oluşturamıyoruz, böyle olunca da rahat geliyorlar.

Emre Mora kaldık artık.
Abi Onyekuru takim golu bulup one gectikten sonra is yapiyordu daha cok, suratiyle. 0-0 oyunlarinda o da iyi degildi.
Gecen sene de set oyunu oynayamiyorduk, bu sene de oynayamiyoruz maalesef. 4 haftada 3 kere rakibe carptirip attigimiz gollerle puan aliyoruz. Bala gote gidiyoruz. Bakalim nereye kadar. Otobus ceken takimlara karsi bi set oyunu bulmamiz lazim artik.

Kasımpaşa top yaparken oyuncuları birbirine 10-15 metre mesafeli duruyorlar, pas alternatifleri oldukça iyi, ayağa iyi paslaşıyorlar.

Sampiyonlar ligi öncesi kazanmak önemliydi

Kötü oynadik evet ama önemli olan galip gelmekti,Brugge macinda daha iyi bir takim görecegimizi dusunuyorum

Brugge'yi en iyi sen bilirsin forumda , bu yavaş , temposuz ne yaptığı belli olmayan takımın içinden geçerler doğrusunu söylemek gerekirse.

Herkesin gördüğü gibi ana eksik hızlı kanat. Babel ve feghuliden biri fazla maalesef. Kanattan hızla akamıyoruz, sürekli geri pas ve top tutma babel de feghulide aynı tarz oyuncu. Bu şrkilde Falcaodan da verim alamayız. Gary, onyekuru tarzı bir kanat bulamazsak işimiz yaş.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rtaş oyun sistemin ve sahaya yayılışın güçlü olursa o eksiklik hiç hissedilmez. Biz stoperle forvet boyunu 70 metrede tutuyoruz o yüzden dediğin gibi hızlı kanatlara ihtiyacımız aşırı derecede artıyor. Elimizdeki oyuncu topluluğu dar alanda iş çözebilecek adamlar ama taktik diye bişey olmadığı için ne otnadığımız belli değil

Beni linc etmek isteyen etsin terim gsnin en iyi teknik direktorudur ama hoca yeter artik adam gibi taktik bilen teknik ekip getir yoksa valla sistem bile hoca gelse bu takim ucar

Geri
Üst Alt