Yok hızlı kanat yok yok takım yaşlı bundan 3 sene önceki beşiktaş çokmu gençti? hızlı kanatlarımı vardı? adamlar namağlup gruptan çıktı ligtete bundan çok daha güzel top oynuyolardı bizim sorunumuz kesinlikle taktiksel

IMG_20190913_222956.jpg

Sapladık dönüyoruz.

Mariano ve Nagatomo koca bir sifir. Biri bitik, digerinin orta yapacak ayagi yok. Anca geride duruyor.

Falcao'yu besleyecek bir Lemina, bir Ömer göründü. Bugün bir forvetle en fazla ne kadar oynanabilecegini gördük.

Forvetin yapabilecekleri sinirlidir. Are you player dememiz gereken bir sürü oyuncu vardi bugün özelinde.

En azindan Belhanda'yi sola koyup Babel'i forvete yakin kullansalardi belki biraz fark ederdi.

Levent'ten hoca falan olmaz. Oyuncu degisikligi bile yapamiyor.

Bizim takım neden hep geriye oynuyor? Biri bunu açıklasın artık. Nzonzi hariç ileri oynayan yok. 1-2 hafta sonra onu da benzetirler kendilerine.

Görebildiğim kadarıyla kapanan takımları ileri gelip açılmaya zorlamak için bunu yapıyorlar. Mantıksız bir hamle değil ama haklısınız çok göze batıyor.

Brugge'yi en iyi sen bilirsin forumda , bu yavaş , temposuz ne yaptığı belli olmayan takımın içinden geçerler doğrusunu söylemek gerekirse.

Brugge macinda böyle oynayacagimizi zannetmem

Gecen sezon ki porto macinda oynadigimiz futbolu bekliyorum

Ha oynarsak bugunku gibi gecmis olsun

Bu takim onde press yapamaz mi?

Sahada doğru pozisyon alarak yapabilirler. Hem daha az yorucu olur oyuncularımız için de. Ancak gel gör ki şu anda taktikle ilgili hiçbir şey yok takımda. Birisi prese giderse öbürleri onu takip ediyor. Boş koşu yapan kimse yok. Top almak için kendini boşa çıkaran yok. Tamamen rastgele ve bireysel becerilere dayalı bir oyun oynuyoruz.

Savunmadan topla çıkmak istiyoruz. Luyundama-Marcao-Nzonzi üçlü kurduğu zaman diğer oyuncular iyi yerleşmiyorlar. Bu yüzden de topu bir türlü ileri sahaya vaktinde çıkaramıyoruz. Stoperler çok kötü ama adamlarda pas verecek opsiyon bulamıyorlar. Bu da extra top kaybı olarak yansıyor.

İkincisi top kaybı yapıyoruz ama press yok. Ne diye biz bu sistemi oynuyoruz? Biri bana anlatsın?

Forumdaki yorumlara ( kendi yorumlarımda dahil ) kupon yapsak paso köşeyi dönmüştük çoktan Konya maçı içerde asarız keseriz diyoruz 1 1 bitiyor , kayseri maçı banko yeniliriz puan kaybı uzaydan belli diyoruz alıyoruz maçı , bu maç için takım yenilendi şaha kalkarız dedik 1 tane golü zar zor attık bu kadar da olmaz ya.
Gscnin Futboldan anlamadigini gormen guzel. Cunku ilk 11de oynayan 6 veya 7 oyuncu daha dogru dusurst kamp yemedi ve hazir degil Lemina 20 dakika top oynadi adamin dalagi sisti .Falcaoda hazir degil .Ama yok 3 atariz yok 5 atariz nereye 3 atiyon .

Ne kadar sövüp saysakta ben aşırı umutsuz değilim. Takımın milli araya gitti, takım yeni. Umarım düzelir bir iki haftaya.

Daha nereye kadar böyle devam edeceğiz bilmiyorum
2.yari uyuyacaktım neredeyse
Biz ne bekliyoruz adamlar ne oynuyor
Yazık..

En büyük eksiğimiz hızlı kanat.

Babel kesinlikle yetenekli ama Onyekuru' yu arıyoruz.

Son yıllarda başarımızın en büyük sebeplerinden biri hızlı kanat oyuncularıydı.

Kariyeri çöp garry' i bile yıldız yaptık..

Orta saha defansif anlamda yeterince güçlü değil her şeyi enzonzi halledemez

Taylanla Enzonziyi görmek isterim

Bu takıma bir Onyekuru, bir tane de hızlı, şut çeken 10 numara lazım. Belhanda ile olmaaaazz.
Andone ile Falcao yan yana oynarsa Andone hiz sorunnu cozer Lemina o olu hali ile bile ne kadar iyi topcu olduguju gosterdi hep top caliyor hep adam eksiltiyor .Ama millet kasimpasa macinda ucucagiz kacacagiz saniyor

Geri
Üst Alt