Ya el insaf adam 3 günde bir maç yapıyor, yaz tatili bile yapmadı, robot mu bu, arada etkisiz kalabilirFeg takima baya sahiplenmisti .Falcaonun gelisiyle o sahiplenme duygusu da gitmis gibi gorunuyor o hirsli Fegi goremedim bugun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya el insaf adam 3 günde bir maç yapıyor, yaz tatili bile yapmadı, robot mu bu, arada etkisiz kalabilirFeg takima baya sahiplenmisti .Falcaonun gelisiyle o sahiplenme duygusu da gitmis gibi gorunuyor o hirsli Fegi goremedim bugun
hadi feghouli ve marianoyu biliyorduk da sol taraf da onyekurudan sonra komple hantal olunca takim gitmez oldu. beyni ve bireysel kalitesi var diye transfer yapip takimda hizli oyuncu bulundurmazsan böyle olur. nagatomo 1 tane mantikli orta yapti mi sezon basindan beri? hayir. muslera 10 kez top atsa 6-7si rakibe gidiyor gibi görünüyor.Babel Feg Mariano Belhanda Naga bu isimlerin hiçbiri koşmuyor ki zaten koşamıyoruz değil bunlar koşmuyor bildiğin yürüyorlar ondan dolayı Ömer bile gözümüze farklı geliyor koşuyor adam.
2 kelamda yardımcı hocalara edelim levent kenarda niye duruyor acaba cidden merak ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 60872
Bu adamı bu hale getirmemeliydik. Kıçının kılları kadayıf olmuş mariano ve nagatomo varken neden linnesi almadık anlamıyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kimse de hoca niye ceza aliyor demiyor2 senedir hocanın cezalı olmadığı maçta iyi oynadığımızı da hatırlamıyorum ben.
Bence gayet haklı iyi bir kadro kuruldu falcao lemina alındı diye barca olduk sananlar var yok 5 atarız yok 10 atarız genel olarak hazır değil takım iki üç haftası daha var
bu ne anlatiyor
hadi feghouli ve marianoyu biliyorduk da sol taraf da onyekurudan sonra komple hantal olunca takim gitmez oldu. beyni ve bireysel kalitesi var diye transfer yapip takimda hizli oyuncu bulundurmazsan böyle olur. nagatomo 1 tane mantikli orta yapti mi sezon basindan beri? hayir. muslera 10 kez top atsa 6-7si rakibe gidiyor gibi görünüyor.
bu ne anlatiyor
30 gol atar yaniFalcao yeni diagne olabilir diyor erman toroglu
Gecen sene 30. hafta küme düşme hattında olan bir takımın böyle bir reaksiyon vermesi normal. 3-4 haftaya normal ayarlarına dönerler.Övmek istemiyorum ama ersunda yeni takım kurdu onlar niye iyi oynuyor?
Övmek istemiyorum ama ersunda yeni takım kurdu onlar niye iyi oynuyor?
kimse de hoca niye ceza aliyor demiyor
kac milyon euro para veriyoruz hocaya ama kenarda bile degil
Hayir hic ilgisi yok konya macinda hic hazir degildi ve mactan onceki yorumlarda yazmistim Feg kotu oynasa bile bisey diyemem hazir degil demistim Ama ogun baya hirsli ve Mucadeleciydi hazir olmamasina ragmen .Ama bugun yani Falcao geldikten sonra o Hirsi tutkusu kalmamis gibi .Ya el insaf adam 3 günde bir maç yapıyor, yaz tatili bile yapmadı, robot mu bu, arada etkisiz kalabilir