Babel Feg Mariano Belhanda Naga bu isimlerin hiçbiri koşmuyor ki zaten koşamıyoruz değil bunlar koşmuyor bildiğin yürüyorlar ondan dolayı Ömer bile gözümüze farklı geliyor koşuyor adam.
hadi feghouli ve marianoyu biliyorduk da sol taraf da onyekurudan sonra komple hantal olunca takim gitmez oldu. beyni ve bireysel kalitesi var diye transfer yapip takimda hizli oyuncu bulundurmazsan böyle olur. nagatomo 1 tane mantikli orta yapti mi sezon basindan beri? hayir. muslera 10 kez top atsa 6-7si rakibe gidiyor gibi görünüyor.

Babel , Mariano, Nagatomo takimi yavaslatiyor. Feghouli ve Belhanda formsuz.
Radikal degisiklik sart.

Nzonzi ile Taylan falcao ile andone görmek isterim yanlız Babel ile feguli kanatları islemeyecek belli oldu

hadi feghouli ve marianoyu biliyorduk da sol taraf da onyekurudan sonra komple hantal olunca takim gitmez oldu. beyni ve bireysel kalitesi var diye transfer yapip takimda hizli oyuncu bulundurmazsan böyle olur. nagatomo 1 tane mantikli orta yapti mi sezon basindan beri? hayir. muslera 10 kez top atsa 6-7si rakibe gidiyor gibi görünüyor.

Orta ne demek bilmiyor ki rakibe çarpacak da gol olucak bunun peşindeler.

Takima hem fizik hem kondisyon yukleniyor 3 kulvarda oldugumuz icin diger kuslar gibi tek kulvarda degiliz ilk 10 haftadan sonra boyle onarsak asil sorun orda basliyor

açıkçası ben sinirli degilim tffyi filan hepsini unuttum bu oyunu görünce şayet bu oyun devam ederse nihat abilerine filan onca plana filan gerek kalmaz.

O kadar hafta bekle takimi oynanan futbola bak bu sezon sampiyonlugu birak 3-4. Bitirirsek şasirmam kendi sahanda bu kadar kötu oynanmaz

Diger takimlari gectim

Bizim ana sorunumuz taktiksel, her takimin oyun felsefesi var suan sadece bizim yok.

kimse de hoca niye ceza aliyor demiyor
kac milyon euro para veriyoruz hocaya ama kenarda bile degil

Orası ayrı konu. Net olarak haksızlık yapılıyor hocaya ve Galatasaray'a bu konuda federasyon tarafından. Ben hocayı sahanın içiyle ilgili eleştirmek istiyorum. Takım 2 senedir aynı boş anlamsız futbolu oynuyor. Belki 1 2 maç haricinde izlediğim tüm maçların sonunda hayatımdan 90 dakikanın boşa gittiğini hissediyorum 2 senedir.

Ya el insaf adam 3 günde bir maç yapıyor, yaz tatili bile yapmadı, robot mu bu, arada etkisiz kalabilir
Hayir hic ilgisi yok konya macinda hic hazir degildi ve mactan onceki yorumlarda yazmistim Feg kotu oynasa bile bisey diyemem hazir degil demistim Ama ogun baya hirsli ve Mucadeleciydi hazir olmamasina ragmen .Ama bugun yani Falcao geldikten sonra o Hirsi tutkusu kalmamis gibi .

Geri
Üst Alt