GSCimbom
Alper Altun

⚽ SL 19/20 H:4 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | MS | 13 Eylül Sayfa 145

Alper Altun ·

Cevap
3K
Okunma
114,7K
Sayfa
145/152
Babel Feg Mariano Belhanda Naga bu isimlerin hiçbiri koşmuyor ki zaten koşamıyoruz değil bunlar koşmuyor bildiğin yürüyorlar ondan dolayı Ömer bile gözümüze farklı geliyor koşuyor adam.
hadi feghouli ve marianoyu biliyorduk da sol taraf da onyekurudan sonra komple hantal olunca takim gitmez oldu. beyni ve bireysel kalitesi var diye transfer yapip takimda hizli oyuncu bulundurmazsan böyle olur. nagatomo 1 tane mantikli orta yapti mi sezon basindan beri? hayir. muslera 10 kez top atsa 6-7si rakibe gidiyor gibi görünüyor.

hadi feghouli ve marianoyu biliyorduk da sol taraf da onyekurudan sonra komple hantal olunca takim gitmez oldu. beyni ve bireysel kalitesi var diye transfer yapip takimda hizli oyuncu bulundurmazsan böyle olur. nagatomo 1 tane mantikli orta yapti mi sezon basindan beri? hayir. muslera 10 kez top atsa 6-7si rakibe gidiyor gibi görünüyor.

Orta ne demek bilmiyor ki rakibe çarpacak da gol olucak bunun peşindeler.

açıkçası ben sinirli degilim tffyi filan hepsini unuttum bu oyunu görünce şayet bu oyun devam ederse nihat abilerine filan onca plana filan gerek kalmaz.

kimse de hoca niye ceza aliyor demiyor
kac milyon euro para veriyoruz hocaya ama kenarda bile degil

Orası ayrı konu. Net olarak haksızlık yapılıyor hocaya ve Galatasaray'a bu konuda federasyon tarafından. Ben hocayı sahanın içiyle ilgili eleştirmek istiyorum. Takım 2 senedir aynı boş anlamsız futbolu oynuyor. Belki 1 2 maç haricinde izlediğim tüm maçların sonunda hayatımdan 90 dakikanın boşa gittiğini hissediyorum 2 senedir.

Ya el insaf adam 3 günde bir maç yapıyor, yaz tatili bile yapmadı, robot mu bu, arada etkisiz kalabilir
Hayir hic ilgisi yok konya macinda hic hazir degildi ve mactan onceki yorumlarda yazmistim Feg kotu oynasa bile bisey diyemem hazir degil demistim Ama ogun baya hirsli ve Mucadeleciydi hazir olmamasina ragmen .Ama bugun yani Falcao geldikten sonra o Hirsi tutkusu kalmamis gibi .

Geri
Üst Alt