Emre mor beğenilmiyor ama o oynayınca takımı biraz hareketlendiriyor. Özellikle 2. yarı girdiği maçlarda.

bu arada penaltı pozisyonu haric palabyık şikecisi fena degildi ama biz okadar yürüyoruz ki hakem demeye dilimiz bile varmıyor

belhanda ve babelin yerine iki fisek kanat, nagatomo ve marianonun yerine 2 bek lazim. digerleri kalabilir.

stoperlere günde 2 posta dayak. donk ve linnesi de sal gitsin zaten oynamazlar artik/oynayamazlar daha dogrusu.

en buyuk eksigimiz hızlı oyuncu filan degil arkadaslar en buyuk eksigimiz fizik olarak komple takım olarak zayıfız nedenını bilmiyorum fakat koşamıyoruz

yürüyen takım nasıl iyi oynasın ?

Babel Feg Mariano Belhanda Naga bu isimlerin hiçbiri koşmuyor ki zaten koşamıyoruz değil bunlar koşmuyor bildiğin yürüyorlar ondan dolayı Ömer bile gözümüze farklı geliyor koşuyor adam.

2 kelamda yardımcı hocalara edelim levent kenarda niye duruyor acaba cidden merak ediyorum

Kac mac cezali emre mor?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Takım o kadar durağan oynuyor ki, ömer bile sırf kondüsyonu ile en göze batan iki isim oldu. Şener de ciğersiz bir adam, bu özelliğiyle ciddi katkı yapabilir.

Feg takima baya sahiplenmisti .Falcaonun gelisiyle o sahiplenme duygusu da gitmis gibi gorunuyor o hirsli Fegi goremedim bugun

Feg , belhanda hiç hazır değiller

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maalesef hala istediğimiz futboldan çok uzağız sahada yapmak istediğimiz şeyleri yapamıyoruz ama olacak takımda ilk 11 düzeyinde oynayan Muslera-Luyindama-Nzonzi-Seri-Lemina-Belhanda-Feghouli ve Falcao kamp döneminde yoktu doğru düzgün bir hazırlık kampı geçiremedik üstelik çoğu doğru düzgün tatil de yapamadı

Beklerimiz Mariano ve Nagatomo ikilisini bir kenara koyuyorum ben sahadaki adamlardan ümitliyim bir takım gibi hareket etmeye başladıklarında çok daha iyi duruma geleceğiz

IMG_5157.webp

Bu adamı bu hale getirmemeliydik. Kıçının kılları kadayıf olmuş mariano ve nagatomo varken neden linnesi almadık anlamıyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

feghouli toparlar cünkü adam hic tatil yapmadı mayıstan beri top oynuyor

fakat mariano nagatomo belhanda bunlar en fazla bunu oynar

hoca bu 3 oyuncunun en az 2sini kesmeli ara ara özellikle deplasmanlarda

Geri
Üst Alt