drone'cu ersunun takımı 2 ay önceden girdi sezona. bizim takımın top oynamasına 3-5 hafta var.

derbide bile iyi futbol beklemiyorum da gazla mazla bi şeyler yaparız alırız o maçı yine

bu arada andone bizim takıma hucumda cok sey katacak cünkü herif ilerde sürekli basıyor

en sevilmeyen hucum oyuncu tarzı ben olsam malatya macında oynatırdım malatyanın savunma cok dagınık

Bence şu beraber oynasınlar, kondisyon kazansınlar goygoylarını bir kenara bırakalım. Ligin 4. Haftası 10 günlük de bir Milli Takım arası oldu ve toplamda yanılmıyorsam kupa dahil 5 resmi maç oynadık hiçbirinde iyi futbol oynamadık maalesef. Tamamen bireysel performanslar üzerine maç kazanıyoruz ve takımda mevkisi belli tek oyuncu Muslera... Takımın eğer kondisyonu yok ise bunun sorumlusu bellidir. Lig başı dediğin 2 maçtır gerisi güzellemeden öteye geçmiyor benim için.
Teknik heyet maalesef yetersiz, hocaya iyi bir ekip lazım. Hasan Şaş istifa ettiğinde sevinmiştim mesela iyi bir antrenör gelir diye.
Galatasaray ama bu kendine inanmayanları terso yapmayı çok sever, umarım yine öyle olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz dört gözle maç bekleyelim
Adamlar top oynamasın
İyi be

Fatih terimin net olarak pas oyunu oynatmak istediği ilk takım sanırım.96 2000 Bir pas takımı değil tempo takımıydı ama çok da iyi paslasıyorlardı.Keza 3.dönemi de pas kadrosu değildi.

Şikecilerin maçıyla oyun olarak çıkışa geçeriz. Temposuzluk sorunumuz , bunun 2 nedeni var ; 1 oyuncuların henüz birbirine alışmaması , 2 formsuzluk.. bu ikisininde düzeleceği aşikar , çokta şey etmiyorum o yüzden.
Evet tatmin edici değil takım ama bu demek değil ki böyle gidecek. Bu devreyi puan kayıpsız geçmek çok önemli, şikecilere güzel oyunla çakar oradan da devam ederiz.
+ we have Falcao they don't !
herkese iyi akşamlar...

Bam bam bam oynamalıyız .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bok gibi maç oldu. 3.5 gol üstü ve Galatasaray kazanıra 1000 TL bastım. Fatih hocayı görsem aynen şunu söylerdim.

Yahu en az 1 haftadır tüm camia kitlenmiş. Milli ara sonrası ilk maçta herkes şov bekliyor. Organize düzene en iyi sahada cevap veririz o yüzden çıkıp çatır çutur top oynamamız lazım. Her fırsatta Galatasaray taraftarının izlerken gurur duyacağı takımdan bahsediyorsun ama takım geri pas yapmaktan başka bir cacık yapmıyor. 1,5 sezondur yıka yıka oynadığımız bir maç hatırlamıyorum ben. Ben bugün bu tercihlere gözüm kapalı 1000 TL bastıysam Fatih hocaya güvendiğim için bastım. Tüm organize düzene sahada cevabını verir dedim. Yok yanılmışım. Fatih hoca takımı top oynatmak istemiyor belli ki. Sıkıla sıkıla maç izledim resmen.

İspanyaya attığı golQUOTE="Umut Gül, post: 11228885, member: 6629"]
babeli beğenenler olmuş.Çok iyi oyuncu hiç itirazım yok ama bugun 1 tane iş yapmadı.Feghouli de aynı şekilde.
Babel iyi oyuncu da topu çok oyalıyor, vücut çalımı yapacam diye oyunun hızını kesiyor her sefrinde.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt