Bekler komple dinlensin , olmassa 3 lu defans kursun

Feg yerine jimmy
Babel yerine andone baslasin
Gobekte seri lemina nzonzi aynen devam ritim bulsunlar
Edit; serinin ceza bitti dimi?

———-
Golcao!!

Brugge'ye oynadığımızın 75% kadar oynasak rahat yeneriz ama düşük tempoda keyifsiz bir oyun ile puan kaybedeceğimizi düşünüyorum. Biraz rotasyon iyi olur.

Andone yi oynat artık hoca deplasman maçları kısır geçiyor zaten gol yersek birde hiç kazanma şansıda yok çift forvet oynama vakti geldi artık emre mor ile başla ilk 11 e Taylan gibi gençler var elinde stoperlerden marcao yu kes aklı başına gelsin seri yi kes

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Brugge taktiğiyle devam. Lazım olan sadece konsantrasyon.. Kazanırsak pozitif bir hava yakalarız. Sonrasında fbyi içerde sahaya gömeriz..

Brugge maçındaki kadro ile çıkmalıyız Mariano yerine şener olabilir onun hariçi bu kadro ile oynamalıyız Belhanda uzun bir süre olmayacağı için orta saha kurgusu bu olmalı rotasyon olmaz umarım.

Malatyada fofana ve gökhan töre sakat oynamaları zor işimizi kolaylaştırır bizde de mariano lemina dinlenmeli şener ömer başlayabilir kazanırsak deplasman fobisini yıkmak adına ciddi bir özgüven kazanırız

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hepimiz biliyoruz mac sonucunu aslinda (2-1) ama cogu kisi dile getirmek istemiyor

Sergen'in oyun tarzı bize ters gelebilir. Ama bir şekilde o maçtan 3 puan almak zorundayız. 3 puanı alıp fener maçına daha özgüvenli ve motivasyonlu çıkmamız lazım...

Bu arada Andone bence fener maçına kadar oynamayacak. fener maçında sürpriz olarak oyuna girecek. Ben o maçta fark yaratacağını düşünüyorum...

Ne yapıp edip oyunu yavaşlatmayan oyuncularla maça başlamazsak işimiz zor. O yüzden Emre kesinlikle 11 başlamalı. Maç berabere ya da tek farklı biter.

içimde bir rahatlık var çok rahat kazanacağız
ve deplasman kabusumuz artık son bulacak güzel günler yakın

Geri
Üst Alt