Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.411
- 5.355
- 1.873
2. sarıdan kırmızı yiyince o 2 sarı kart siliniyor mu? 4 maç sarı görünce 1 maç cezalı olunuyor ya ondan soruyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. sarıdan kırmızı yiyince o 2 sarı kart siliniyor mu? 4 maç sarı görünce 1 maç cezalı olunuyor ya ondan soruyorum
Tahmini 11:
Muslera
Şener Luyindama Marcao Yuto
Nzonzi
Fegh Seri
Emre Falcao Babel
Bu ve türevi sistemlerin bu takımda iş yapma ihtimali hiç yok.Hele Feghouli falan bu haliyle o yazdığın yerde hayatta oynayamaz.
Yok canim o kadar sansli degiliz heralde?Gökhan Töre,Bifouma,Fofana yoklar.
Yok canim o kadar sansli degiliz heralde?
Kaynagan var mi dostum. Sorry inanmiyorum yani su uc futbolcudan korkuyordum ve simdi hic biri yok diyosunYoklar
Kaynagan var mi dostum. Sorry inanmiyorum yani su uc futbolcudan korkuyordum ve simdi hic biri yok diyosun
Evet siliniyor, yoksa ekstra ceza gibi olur2. sarıdan kırmızı yiyince o 2 sarı kart siliniyor mu? 4 maç sarı görünce 1 maç cezalı olunuyor ya ondan soruyorum
Cok seksi bi adamsin Berke, eyw bir den moralim yukseldiFofana ve Gökhan zaten son maçtada yoktu.
Bifouma içinse
![]()
Spor haberleri - Son dakika spor haberleri - Sözcü
Spor haberleri, Türkiye'de yer alan son dakika spor haberleri, son dakika özel spor haber ve gelişmeler Sözcü haber sitesinde yer almaktadır.skor.sozcu.com.tr
Cok seksi bi adamsin Berke, eyw bir den moralim yukseldi