Beyinsiz levent forvet i ciftlemesi lazımken çıkarıyor bari defansif oyuncu alsa iyi jimmy i alıyor yahu bu yardımcıları kim getirdi başımıza sadece Hamzaoğlu olsa yeter hasan Şaş ve Ümit davala da bir işe yaramıyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayrıca Levente de kızmayın arkadaş. Adam 3. Yedek antrenör. 1. in cezalı, 2. in cezalı t. Direktörün cezalı. eeeeeeee adamın çapı zaten belli. Ne kızıyonuz adama. Hadi t. Direktörü geçtim, Nerde 1. Nerde 2. Antrenör ?
Çapı buysa ciddi derecede para verip bakmaya gerek yok. Şu forumdan herhangi birini koy oraya maçın 60 dakikasında babel ve ademi aynı anda çıkarıp Falcao ve emreyi sokarak bu maçı farka götürürdü

Takımı cezalı olsun olmasın yöneten Fatih Hoca. Teknolojinin bu kadar ileride olduğu dönemde kimse irtibat kurulamaz demesin. Hocanın teknik heyeti yetersiz orası ayrı konu. Hepsi gönderilmeli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dakika 70 civarı Donk girse bile bu maç 1-1 bitmezdi. Adamlar top şişirip durdular, onları toplardı hiç değilse.

Para harcamakda sıkıntı yok.
Önemli olan o paraya doğru oyuncuları almak.

Ama senin başında özellikle transfer döneminde beceriksizlikde çığır açmış adamlar olunca böyle rezilliker çıkıyor ortaya..ama adamların Galatasaray umurlarında olmadığı için bunun için önlem almak gibi düşünceleri olmuyor.Egolarını tarmin etmeye devem ediyorlar.Adamların amacı orada kendi reklamlarını yapıp ceplerini doldurmak.

Marcao çöpünü getirip bu takıma stoper yaptıran scout müsvettlerininde yatacak yeri yok.

Çok rezalet yönetiliyoruz çok..

Şu oyunculara verilen yıllıklara baktığımızda ve oynanan oyun çok büyük rezalettir.
Marcaounu geriye gitmesinin birinci sebebi bizim teknik heyet. Şu çocuk geldiğinden beri geriye gidişi korkması topu bile kontrol edemeyecek seviyeye gelmesi enteresan olaylar.

rakibe bi türlü çıkmayan kartlarda haklı bızımkılerde arkdaş o değişikliklerle maçıda o hale de siz getiridiniz

Ya değişiklikler tamam yanlıştı diyelim, çok gol kaçtı, hakem kötüydü diyelim hepsi kabul.

Ama bu takım oynamıyor arkadaş, asıl sorun bu. İkili mücadele kazanamıyoruz, top kapamıyoruz, pas yapamıyoruz. Malatya yorulana kadar iki pas üst üste yapamadık. Top sürebilen, depar atabilen, çalım atabilen yok. Güç bela pozisyona giriyoruz onu da atabilen yok.

Malatya bugün leş gibiydi, ona rağmen her izleyen gol yiyeceğimize emindim diyor.

Bu sene süper kupa maçındaki Akhisar maçını da sayarsak üç galibiyetimiz var, üçü de tek farkla güç bela alınan maçlar.

Teknik ekibin bunları düşünmesi lazım. Biz top falan oynamıyoruz. Yürüyoruz sahada.

Hakemlerde şerefsiz.

Dün korner olmayan pozisyondan fb atıyor, bugün bize yapılan faulden biz gol yiyoruz !!
Yav hakem gotu hakemin sulesini 6222 3 e 1 pozisyonu yakaladin mi atamadin babel denen sigir ilk yari bom bos ucarak kafa atacagina topu indirip vursa gol arenada babel isliklanir babel bu takima zarar aliyor saga doniuor sola donuyor geriye donuyor 5 hafta gecti orta yaptigini hatirlayan varmi bu adam kanat oyuncusu

Cidden yönetimden biri çıkıp yine tff, organize işler vs. derse ...cem kalayı basacağım yeter artık. Koduğumun liginde top oynatın şu takıma, dış güçler mi press yapmamızı, 5vs1 de pozisyonu yememizi sağlıyor. Ben doydum arkadaş 17v1, biz tek siz hepinizi ayaklarına. Bu takım TOP OYNAMIYOR ! Sebebi ne TFF ne de başkaları.

Maçı bitiren hamle yuto lemina hamlesiyle ömeri sola almaktı. Yuto sakatlandıysa bile emreyi alıp yine ömeri yerinden etmemesi lazımdı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben yıllardır galatasarayı izlerim..
Bu kadar kötü ve oyuna bu kadar olumsuz yönde tesir eden bir değişiklik görmedim.
Bu adam eğerki görevden alınmasın benim şu klübe verdiğim paralar haram olsun.

Birde şu ömer bek değil orta saha iyi yalanını bırakalım.
Arkadaş adam yetersiz.Yahu yaptığı faulleri,garip garip hareketleri görmüyormusunuz.Yahu bir orta ve orta sahada iki ileri çıkışıyla adamı yıldız yaptınız.

Geri
Üst Alt