Al sana haşırt the rotasyon.

Bok var gazetesi deplasmana çıkarken rotasyon yapacakmış

Ulan deplasmanda as kadrolarla maç kazanamıyoruz kaç senedir, neyin peşindesiniz siz.

Birde emre moru almayan hanginizin fikriye, fikrinize tüküreyim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu gevşeklikle 1 puana bile şükretmek lazım. O son dakikalara doğru Babel-Lemina ikilisinin topu birbirine ikram ettiği pozisyonda Babel gelişine vursa, şu an bunları konuşuyor olmayacaktık belki de.

Hayatimda halisahada bile top oynamayan bi Adam olarak Falcao ve Emrenin girmesi gerektigini Babel ve Ademin cikmasi gerektigini ve Andonenin oyunda kalmasi gerektigi gorebiliyorken sen koskoca td yardimcisi olarak goremiyorsan yaziklar olsun birak bu isi.

Yönetim avel gibi uyumayıp fatih hocayı açıklama yapmaya zorlamasa bu puan kaybı olmazdı. Hocanın da eksiler var fakat yönetim azıcık sorumluluk almalı. Ben yıllardır o kadar kötü yöneten hakemlere küfür etmiyordum fakat bugün 3 kere küfür ettim. Çünkü o kadar amatör şeyler yaptı ki çıldırttı adeta. Ömer dirsek yiyor ama faulu ömer yapıyor. Kolundan çekilip indirilen ömer fakat sarı yiyen yine ömer ve malatyanın 50 faulüne kart çıkartmayı unuttu herif. Bu kadar kötü yönetilmez. Fatih hoca da bunlara sinirlenip açıklama yapınca kulübe de levent'e falan kalıyoruz.

6 milyon verdiğin adamı yedek oturtmak... Sonra FFP, UEFA ensede diye ağlamasını bilirler.

Halen hakem diyor Levent Şahin, bu maçta hakemlik bir şey yok. Kendi hatan ortadayken başkalarını suçlamaya da gerek yok. Son derece temiz maç yönetti adam.

Yav arkadaş Fatih hoca ceza almasın diyorsunuzda adam ceza alacak ne yaptı. Onun söylediklerini kat kat söyleyenler ceza almazken adamın suçu ne?

Allahini sevende su babel denen gevsegi ilk 11 baslatmasin adama cok pis uyuz oldum sanirim benim icin babel agziyla kus tutsa artik yaranamaz bu hantallikla nasil kus tutacaksa artik kus omzuna konsa yakalayacak hali yok adamin

Takımı cezalı olsun olmasın yöneten Fatih Hoca. Teknolojinin bu kadar ileride olduğu dönemde kimse irtibat kurulamaz demesin. Hocanın teknik heyeti yetersiz orası ayrı konu. Hepsi gönderilmeli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Iletisim kurmak yasak.mis kardes yasak.

Yönetici olsam Falcao niye oynamadı ? ve bu değişiklikleri kim yaptı ? diye çatır çatır hesabını sorardım teknik heyete.Cezasınıda keserdim. sonra o hakem denen 6222 çocuğununun 6222 sine, 6222 kere kordum.

Geri
Üst Alt