Ulan her gün ayakta koşuşturuyorum iş yerinde. 25.000 adım ortalamam var günde. İlk yarıya yetişemedim koştur koştur eve geldim maç izleyeyim diye. Ya cidden küfür etmeyin etmeyin diyorsunuz da etmeyeyim de ne yapayım. Hak mıdır bu. Tek istediğim bir kaçgüzel paslaşma, defans arkasına bir kaç güzel koşu ve galibiyet görmek ya en azından ligde, anadolu takımlarına karşı. Lanet gitsin yemin ediyorum bir şey demiyorum ya.

Zor maclari kalmadi gibi biz daha fenerle trabzonla basaksehirle besiktasla oynayacagiz ilk yari sonunda liderden 12 15 puan geride oluruz
Aynen onlar bizle oynamayacak. Şurada trabzon-başakşehir ve beşiktaştan korkuyorsak yazıklar oldun bir b.k oynadıkları yok bizim teknik ekip laubaliliği bırakıp adam gibi oyuncu değiştirsin şu 4 maçtan 4 galibiyetle ayrılmazsak futbolu bırakırım

Onumuzdeki sene stoperler ve bekler değişmeli 2 tanede hizli kanat alinmali
Hızlı kanatta çare olmaz sistem bozuk bir kere. Geçen sene 4-2-3-1 oynuyorduk ne oldu da şu 4-1-4-1 sistemine döndük anlayamıyorum. Topu çıkarırken 7-8 oyuncu bizim orta sahada oluyor bir de lütfen rica ediyorum Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarını izleyin atağa kalkar sadece stoperleri kendi yarı sahalarında ve bekleri orta saha çizgisinde oluyor.

Biz atağa çıkana kadar rakip 11 kişi yerleşmiş oluyor.

Itirazda etmedi itiraz filan etseydi bizimkiler Vara bakabilirlerdi buda ne kadar ruhsuz oldugumuzu kanitliyor galiba bu sene Ac degiliz sikeciler cok az Aradaki tek fark bu
Ya hacı ne anlatıyorsunuz amaç zaten itiraz etmek ve oyuncu attırmaktı. Sen hayatında çekip düşen oyuncuya topa vurup arkadan vuran oyuncuya faul verildiğini gördün mü hele hele kritik yerlerde. Amaç belli galatasarayı provoke et işe yararsa güzel yaramazsa tehlikeli yerden faul gol yerler.

Zor maclari kalmadi gibi biz daha fenerle trabzonla basaksehirle besiktasla oynayacagiz ilk yari sonunda liderden 12 15 puan geride oluruz
evet zor maçı kalmadı febenin sadece Biz ,bejeke ,sivas,malatya ,hadi rizeyi saymıyorum,konya ,denizli var ,Bizim için en zor maçlar bejeke ve trabzonu sayma kalan deplasman olarak göztepe belki

yere bile dsmüyor devam ediyor bizim aptalligimiz penalti falan yok

yedigimiz golde leminaya dirsek ve faul var, faulü onlara verdi. buna kizin kiziyorsaniz. öncesinde ömere yapilan faulde frikik verip ömere sari verdi.
Seninkide ayni mantik kardesim Yere dusmedi diye penalti vermeyecekmi kaleci Andonenin ayagina vurmasaydi o topu ayaginda o kadar acmayacakti onune alip birakacakti bos kaleye kaleci dengesini bozdu .Donup elini kaldirsa hakeme itiraz etse bakicaklardi vara

Seninkide ayni mantik kardesim Yere dusmedi diye penalti vermeyecekmi kaleci Andonenin ayagina vurmasaydi o topu ayaginda o kadar acmayacakti onune alip birakacakti bos kaleye kaleci dengesini bozdu .Donup elini kaldirsa hakeme itiraz etse bakicaklardi vara
bos yapmayalim penalti falan yok, bizim aptalligimiz

Lan bu andone kaleciden topu alirken, kaleci andonenin bacagina vuruyor adam kendini yere atmiyor olacak sey degil

cok gol kaçırdık,tamamen talihsizlik konya macındaki gibi.fena da oynamadık.çok riskli bir rotasyondu.feghouli,belhanda ,falcao tabi çok önemli eksikler.lemina hazır degil üstelik.kenarda oyuna müdahale eden yok.avrupa dönüşü zor bi deplasman,puan kaybı normal ama değişiklikler yüzünden gitti bu maç.

ve siz üzüldüğünüz için de üzgünüm.haketmedik bu puan kaybını.fatih hocam kulübeye birini almalı.bu takım hazır oldugunda çok iyi olacak o belli.golleri kaçırmasak,şu an yedek kadroyla fark atmıs olacaktık.çokta sıkmayın canınızı,gelecek an azından umutlu.

Son düzenleme:
Yalnız şunda hem fikiriz değil mi? Bir deplasman için iyi oynadık ve maç 4-0 değil 1-1 bittiği için böyleyiz. Çünkü bazıları öyle bir yazıyor sanırsın 4-0 yenilecek iken 1-1'i kurtarmışız gibi.

Geri
Üst Alt