İlk hafta dışındaki 2 puan kaybı hocaya yazar dersem katılır mısın?

Konya maçı biraz şanssızlıktı da bugün değişiklikler fecaat.Bugünkü net hocaya yazar.Lemina falan hazır değil hala.Bu sene de böyle geçecek belli oldu,o hazır değil bu hazır değil diyene kadar sezon çoktan bitecek.Aldığımız adamlar cvli, kariyerli belli kaliteye sahip adamlar ama neredeyse tümü de fiziksel olarak sorunlu adamlar.Rakipsizlikten şampiyon olabiliriz yine ancak yine berbat futbola devam gibi duruyor şu anda.Yaş ortalaması geçen yıl bile o kadroda alarm veriyorken gittik veteran takımı inşa ettik resmen bu sene.Kadro mühendisliğinde problem var bence.Kağıt üstüne cvli kariyerli isimleri yazmakla iyi,dinamik,tempolu bir futbol oynanmıyor.

Konya maçı biraz şanssızlıktı da bugün değişiklikler fecaat.Bugünkü net hocaya yazar.Lemina falan hazır değil hala.Bu sene de böyle geçecek belli oldu,o hazır değil bu hazır değil diyene kadar sezon çoktan bitecek.Aldığımız adamlar cvli, kariyerli belli kaliteye sahip adamlar ama neredeyse tümü de fiziksel olarak sorunlu adamlar.Rakipsizlikten şampiyon olabiliriz yine ancak yine berbat futbola devam gibi duruyor şu anda.Yaş ortalaması geçen yıl bile o kadroda alarm veriyorken gittik veteran takımı inşa ettik resmen bu sene.Kadro mühendisliğinde problem avr bence.Kağıt üstüne cvli kariyerli isimleri yazmakla iyi,dinamik,tempolu bir futbol oynanmıyor.

Fener maçına ne diyorsun?

Bunu söylemek için çok erken ama kazanamazsak şampiyon olamayız sanki bu sefer,ikidir çekirge zıpladı ama üçüncüde zıplamaz gibi.Psikolojik olarak da şart 3 puan.

Geçen sezpn fb maçından önce 10 puan önlerinde,ondan önceki sezon ise 8 puan önlerindeydik.Bu sefer 2 puan geride oynayacağız.Bu sefer beraberlik yetmez bence de.İştirak ediyorum bu görüşüne.Peki tahminin nedir bana yine beraberlik gibi geliyor maalesef.

yere bile dsmüyor devam ediyor bizim aptalligimiz penalti falan yok

yedigimiz golde leminaya dirsek ve faul var, faulü onlara verdi. buna kizin kiziyorsaniz. öncesinde ömere yapilan faulde frikik verip ömere sari verdi.
Penaltı olması için kendini yere bırakamaya gerek yok. Salah’ın pozisyonu gibi. Andone’ye müdahale var ve oyuncu golü bu yüzden bulamadı. VAR hakemleri en ufak el olayını mikroskopla inceliyor. Baki on Twitter

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sezpn fb maçından önce 10 puan önlerinde,ondan önceki sezon ise 8 puan önlerindeydik.Bu sefer 2 puan geride oynayacağız.Bu sefer beraberlik yetmez bence de.İştirak ediyorum bu görüşüne.Peki tahminin nedir bana yine beraberlik gibi geliyor maalesef.

Son 4 derbi de berabere bitti.Yani biz uzun süredir yenemiyoruz ama Fb de yenemiyor anlamına geliyor bu.Berabere olmaz herhalde,üst üste 5 maç berabere biten bir aralık hatırlamıyorum derbilerde.Alırız sanki ya bu sefer.1-0,2-0,2-1 skor da bunlardan biri olur her derbi galibiyetimiz gibi.

Rotasyon falan demeye gerek yok rotasyon diye oynayan adamlardan biri geçen sene ligde ne yaptığı belli olan adem diğeri premier lig oynamış andone.
Rotasyon diyeceğimiz bir tek Şener vardı ki ilk maç ve o rakibe göre bayağı iyi oynadı ben beğendim.
Takımda oyun namına bişey ne ben ne kimse demiyor zaten yapılan değişiklikler maçı verdi Babel ile adem ben yoruldum diye bağırdı. Takım umut verdi mi vallahi as kadrodan daha bi heyecan verdi kim ne derse desin bayağıda pozisyona girdik ki hepsi %100 pozisyonlardı.

Burada büyük sıkıntı çok net oyuncu değişiklikleri ve oyuncuları lakayt tavırları.
Bu takımın en büyük ihtiyacı olan şey bir oyun planı ve doğru değişiklikler.
Kondisyon hazır olamama vs bunlar değil bunlar atlatılır ama bile bile bir takım maçı veriyor buna itirazımız. Rakip dağılacağı zaman takımı geri çekmek büyük sorun. Değişiklikler daha büyük sorun. Hakem sorun mu evet aslında bayağı bir sorun doğru kararı yok derecedeydi ama bu bizim sığınacağımız şey değil 4tane atarsın hakem 5tane uydurur eyallah ama sen rakip bu kadar boşken tek pres yapan adamı çıkarıp şu ana kadar orada leş performans vermiş babeli alıyorsan yanlış burada işte

konya macında da aynısı oldu.bu atamayana atarlar sendromunu kırmak lazım.bol bol gol vurusu calısacaklar.konya macında da pozisyon vermemiştik,bu maçta da.

Geri
Üst Alt