Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.427
- 5.964
- 1.373
Aynen koyarsın.![]()
![]()
Koyarim endisen olmasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen koyarsın.![]()
![]()
İlk hafta dışındaki 2 puan kaybı hocaya yazar dersem katılır mısın?
Sana mi soracam ne yazacagimi dogru konus benin ait oldugum yeri senmi sorgulayacaksin efendigini bozma gevsek gevsek konusma benimleKesin be sessinizi, birkac haftaya senin gibiler yine ait oldugu yerde aglamaya devam eder
Konya maçı biraz şanssızlıktı da bugün değişiklikler fecaat.Bugünkü net hocaya yazar.Lemina falan hazır değil hala.Bu sene de böyle geçecek belli oldu,o hazır değil bu hazır değil diyene kadar sezon çoktan bitecek.Aldığımız adamlar cvli, kariyerli belli kaliteye sahip adamlar ama neredeyse tümü de fiziksel olarak sorunlu adamlar.Rakipsizlikten şampiyon olabiliriz yine ancak yine berbat futbola devam gibi duruyor şu anda.Yaş ortalaması geçen yıl bile o kadroda alarm veriyorken gittik veteran takımı inşa ettik resmen bu sene.Kadro mühendisliğinde problem avr bence.Kağıt üstüne cvli kariyerli isimleri yazmakla iyi,dinamik,tempolu bir futbol oynanmıyor.

Fener maçına ne diyorsun?

Bunu söylemek için çok erken ama kazanamazsak şampiyon olamayız sanki bu sefer,ikidir çekirge zıpladı ama üçüncüde zıplamaz gibi.Psikolojik olarak da şart 3 puan.
Penaltı olması için kendini yere bırakamaya gerek yok. Salah’ın pozisyonu gibi. Andone’ye müdahale var ve oyuncu golü bu yüzden bulamadı. VAR hakemleri en ufak el olayını mikroskopla inceliyor. Baki on Twitteryere bile dsmüyor devam ediyor bizim aptalligimiz penalti falan yok
yedigimiz golde leminaya dirsek ve faul var, faulü onlara verdi. buna kizin kiziyorsaniz. öncesinde ömere yapilan faulde frikik verip ömere sari verdi.
Iletisim kurmak yasak.mis kardes yasak.
Geçen sezpn fb maçından önce 10 puan önlerinde,ondan önceki sezon ise 8 puan önlerindeydik.Bu sefer 2 puan geride oynayacağız.Bu sefer beraberlik yetmez bence de.İştirak ediyorum bu görüşüne.Peki tahminin nedir bana yine beraberlik gibi geliyor maalesef.
Harbi biz daha zor maçlara başlamadık, 2 puan taktı adamlar. Bundan sonra zor fikstürde fark iyice açılır.Sikeciler saka maka alanya, trabzon gibi rakipleri sonrasi suan 2 puan uzerimizdemi?
Ben de boyle dusunuyorum, gecen sezon top oynayan adam bu sene form tutacak diye bekliyoruz lig gidiyorLemina yerine ndiaye alsak daha iyiydi ciddiyim
trabzonla kendi sahalarında oynadılar daha sivas malatya ve bizle oynayacakları deplasmanları var ne kötümsersiniz arkadaşHarbi biz daha zor maçlara başlamadık, 2 puan taktı adamlar. Bundan sonra zor fikstürde fark iyice açılır.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi