Sezon öncesi bu maç için beraberlik bile iyidir demiştim ama şimdi öyle bir lüksümüz yok. Kanat oyuncuları da yokmuş Malatya'nın. Brugge deplasmanının yarısını oynasak kazanmamız gerekir bu maçı. Kazasız belasız atlatırız umarım.
yarısı mı top felan oynamadık ki yarısı yetsin

yarısı mı top felan oynamadık ki yarısı yetsin

sas.webp

Malatya sıkı takım. Takım oyununu bu sezon iyi oynayan 3-4 takımdan birisi. Malatya karşısında kalitemiz tartışılmaz ama takım oyunundan şimdilik uzak olduğumuz için defansif zaafiyetlerimiz fazlalaştı. Bu sistemde hem Feghouli hem de Babelin aynı anda kanatlarda olmayacağını defalarca tekrarladım. İkisinden birinin yerine Jimmy olsa oyunumuz daha fazla gelişir. Jimmy hem duran top hem topsuz oyunda maçın içinde kalıyor, bugün Jimmy ile başlamak bence Emre ile başlamaktansa daha doğru olacaktır. Forma şansı bulursa etkili olacağını düşünüyorum. Andone’nin de sahada olmasını az da olsa bekliyorum; Lemina Andone değişikliği olabilir bu maçta orta sahaya Jimmy ile dinamizm katabilir Andoneyi 2.forvet olarak oynatabiliriz. Şansımız bol olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sampiyonluk icin kazanmamiz sart

Hem derbi öncesi hem cl dönüsü hemde ust ust 2 deplasman galibiyeti icin kritik bir mac,psikolojik bir ustunluk saglamamiz adina kazanmamiz gerekiyor

marcao kesin kart yer o yüzden donk oynasın maçı erken koparıp falcao,nzonzi gibi kilit adamları erken değiştirmek şart(gerçi hoca değişiklik için 85 i falan bekler ama)
lineup (3).png

Mutlaka yenmeliyiz. Allah korusun haftaya berabere kalir veya yenilirsek puan farki acilacacak. Oysa en az 4 maclik seri yaparsak fenere en az 3 puan fark atacagiz. Onemli UCL maclari varken kredimiz olur. Bjk macina kadar 4 galibiyet almaliyiz. Artik yapalim sunu.

Bu maçı alırsak önümüz açık ama zor maç.

En zor deplasmanlardan biri Türkiye Liginde

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık tempolu bir oyun görmek istiyorum. Bıktım bu durağan oyundan.

Muslera
Şener Luyindama Marcao Ömer
Emre Seri Nzonzi Jimmy
Andone Falcao

Tamam belki kesilen oyunculardan dolayı kalite düşüyor ama bu kadro istediğimiz baskılı, tempolu oyunu oynayabilir.

Geri
Üst Alt