Arkadaslar Kus Mus degilim ben, sakasina yazmistim, bu kadar tepki görecegimi beklememistim 😅

Malatyaspor orta sahasında geçen hafta içerde 4 atmalarına rağmen 3 orta sahaları da sarı kart görmüş, çok agresif ler 1ini attırmak lazım

Muslera
Sener Luyindama Marcao Nagatomo
Emre Nzonzi Lemina Adem
Andone Falcao

Seri-Babel-Jimmy yedek olsa. Full ofans ciksak YMS kimi tutacagini sasirir defansta.​

Allah aşkına kulübedekiler şu maçta gidişat kötüyken değişiklikleri erken yapsınlar kurban oluyum. 80 de ilk değişiklik 90+3 de ikinci değişiklikle koca maçı bitirmeyelim kurban oluyum. Gerektiği yerde sistem değişsin 4 4 2 ye dönelim yani bos boş izlemeyelim su maçı. Adem büyük, jimmy, andone şu adamlari kullanalim artık adam akıllı.

Allah aşkına kulübedekiler şu maçta gidişat kötüyken değişiklikleri erken yapsınlar kurban oluyum. 80 de ilk değişiklik 90+3 de ikinci değişiklikle koca maçı bitirmeyelim kurban oluyum. Gerektiği yerde sistem değişsin 4 4 2 ye dönelim yani bos boş izlemeyelim su maçı. Adem büyük, jimmy, andone şu adamlari kullanalim artık adam akıllı.

Değişikler genelde ezbere oluyor. Geriye düşersek ilk değişiklik 75 civarı gelir.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yan kesici, dolandırıcı Bifouma ve geceleri karı pazarlayan Fofana kesin olarak yok değil mi?

Geri
Üst Alt