Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.554
- 7.008
- 1.513
Yılın en hızlı kuşuMalatya bizi bugün yenecek, haftaya Fenere Puan kaybetikten Sonra,Fatih Terim Istifa edecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yılın en hızlı kuşuMalatya bizi bugün yenecek, haftaya Fenere Puan kaybetikten Sonra,Fatih Terim Istifa edecek
baska istegin var miMalatya bizi bugün yenecek, haftaya Fenere Puan kaybetikten Sonra,Fatih Terim Istifa edecek
Burada skis var tepki gormek istemiyorsan git eksiye falan yaz sn. ozdemirArkadaslar Kus Mus degilim ben, sakasina yazmistim, bu kadar tepki görecegimi beklememistim![]()
ne saçmalıyon sen hacı osmanMalatya bizi bugün yenecek, haftaya Fenere Puan kaybetikten Sonra,Fatih Terim Istifa edecek
Ne diyon lan ?Vay be bunu yazan arkadaşın tuttugu takımda 1.96lık oyuncu var.Rakipleri yüceltip kendimizi küçultmek yeni icat oldu.
Soyadi ponçaklı olan birini takmayacaksin herhaldeNe diyon lan ?
Onumuzdeki 1 ay icindeki en rahat macimiz olarak hafizamizda yer edecekbu mac cok zor cok ama cok zor
Ne diyon lan ?
Geceleri daha beter oluyoruz burada. Alacağın tek şey tepki olmayabilir?Arkadaslar Kus Mus degilim ben, sakasina yazmistim, bu kadar tepki görecegimi beklememistim![]()
Çiğ etle besleniriz biz burada.Arkadaslar Kus Mus degilim ben, sakasina yazmistim, bu kadar tepki görecegimi beklememistim![]()
Geçmiş olsun. Güzel vurmuş.Ne diyon lan ?
İnanmayan taraftar dıtdıtdıtdıtdıtbu mac cok zor cok ama cok zor
Soyadi ponçaklı olan birini takmayacaksin herhalde
Geçmiş olsun. Güzel vurmuş.
Şimdi böyle bir lafa tek bir argümanın yok mu? Ne di10 lan mı yazacaksın sadece?
Arkadaşı buradan tebrik ederim, güzel sarsmış.
Allah aşkına kulübedekiler şu maçta gidişat kötüyken değişiklikleri erken yapsınlar kurban oluyum. 80 de ilk değişiklik 90+3 de ikinci değişiklikle koca maçı bitirmeyelim kurban oluyum. Gerektiği yerde sistem değişsin 4 4 2 ye dönelim yani bos boş izlemeyelim su maçı. Adem büyük, jimmy, andone şu adamlari kullanalim artık adam akıllı.