Ortasaha 3 lümüzü bozmayız. Seri-Nzonzi-Lemina. (uyum sürecinin hızlanması açısından.)

Defans hattımızda ise dinlendirilirse sadece Mariano dinlendirilir, ya hiç oynamaz ya sonradan girer, belki ikinci yarı bir süreden sonra Şener girer bilmiyorum. Ama Luyindama ve Marcao banko. Nagatomo nunda oynayacağını tahmin ediyorum.

İleri hattımız ilerde Falcao sağda fegouli solda babel olacaktır.

Sonuç itibariyle Brugge maçı kadrosu olur büyük oranda.

ARTI AVANTAJIMIZ: Yedek kulübemizde Emre Mor, Andone, Adem Büyük, Jimmy, Donk vs gibi hamle yapabileceğimiz iyi oyunculara sahibiz. Ayrıca Forvet hattımızda dünya starı Falcao var. Tecrübeli Babel veher ne kadar form yakalayamamış olsadaFeghouli var.

Maç yorumum:

Bir sonraki maçımız içerde fb ile olacağından bu maçın önemini arttırıyor. Çünkü fb bu hafta kayıp yaşamaz büyük ihtimal. Bizde bu maçı kazanarak önümüzdeki hafta fb maçına moralli ve özgüvenli olmalıyız. İçerde fbyi perişan etmemize gerek yok yenelim yeter. Yenersek üstlerine çıkıyoruz. fb ye ve tüm rakiplere net bir mesaj vermemiz açısından önümüzdeki iki maç önemli.

Tahminim : 0-1, 0-2,1-2 skorlarından biriyle kazanacağımız yönünde. Tempoyu yine düşük tutacağımızı düşünüyorum.

Arkadaşlar bu kadronun gol yükünü kimler çekecek?
Orta sahamız gol atma özürlü.
Falcao - 20
Babel - 10
Feg - 10
Belhanda - 5
Seri - 2
Lemina - 2
Nzonzi - 1
Marcao- Luyindama - 3
Mariano- Yuto - 2
Andone - 6
Adem - 4

Tahmini 65 gol ediyor. Şampiyonluk için yeter mi bilemedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4-4-2 dizilişinde takımı çok merak ediyorum.. 2010-2011 Baros-Elmander etkisi bekliyorum takımdan..

Arkadaşlar bu kadronun gol yükünü kimler çekecek?
Orta sahamız gol atma özürlü.
Falcao - 20
Babel - 10
Feg - 10
Belhanda - 5
Seri - 2
Lemina - 2
Nzonzi - 1
Marcao- Luyindama - 3
Mariano- Yuto - 2
Andone - 6
Adem - 4

Tahmini 65 gol ediyor. Şampiyonluk için yeter mi bilemedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Falcao'yu beslememeye devam edersek (Feg ve Babel bencilliklere devam eder ise) 20'yi zor gorecektir

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bana göre Brugge maçının 15.dakikasından sonra yaptığımız gibi kaliteli orta sahamızla Malatya'ya karşı top yapmalıyız.. Daha sonra Malatya'nın kalitesi Brugge'ye göre düşük olduğu için çözüleceklerdir. Bu arada Falcao,Babel gibi oyunculardan skoru bulmalıyız..
Evet zor maç ama kalitemize güveniyorum artık. Saçma sapan bir mağlubiyet olmayacak.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Drogba-Burak-Sneijder li dönemdeki gibi 4-3-1-2 yi deneyebilir hoca bu maç.

------------Muslera------------
Şener-Luyindama-Marcao-Nagatomo
------Seri-Nzonzi-Lemina--------
-----------Feghouli-------------
--------Falcao--Andone---------

Andone sola Feghouli sağa kayabilir bazı pozisyonda ama genel diziliş bu olur.

Lemina------Seri-Nzonzi---------Feghouli
----------------Falcao--------
----------Andone---------

boyle olur o donemdeki gibi olacaksa

zonzi melo
seri selcuk
feg sneijder
lemina hamit
falco drogba
anton burak

Lemina------Seri-Nzonzi---------Feghouli
----------------Falcao--------
----------Andone---------

boyle olur o donemdeki gibi olacaksa

zonzi melo
seri selcuk
feg sneijder
lemina hamit
falco drogba
anton burak
Olabilir falcao oynadığı 2 maçta da geriye gelip kanatlara top dağıtıyordu,hatta kasımpaşa maçında attığı gol böyle geldi. Sırtı dönük oynayabildiği için andone en uçta falcao onun biraz gerisinde şeklinde de oynayabiliriz. Hoca bu tarz çift forvetli sistemleri en iyi oynatan adamlardan biri o konuda güveniyorum.

Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir, Ahmet Çalık, Jean Michael Seri, Adem Büyük, Radamel Falcao, Ryan Babel, Ryan Donk, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Mariano Ferreira, Florin Andone, Christian Luyindama, Okan Kocuk, Marcos Teixeira, Taylan Antalyalı, Yuto Nagatomo, Steven Nzonzi, Emre Mor, Mario Lemina.

Soso sanirim dinlendirilcek. Cok yorgun gorunuyor haftalardir zaten

Feghouli'ye hoca izin vermiş olabilir çünkü idmandaydı

Geri
Üst Alt