Beraberlik bence gayet iyidir galibiyetse süper olur şansımız bu Malatya'ya hiç geçmiyor
Sergen sert oynatacaktir bizimkiler pasif kalmasın yeter

Ben genelde karamsar olurum maçlardan önce ama kazanacağımızı hissediyorum bu sefer

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar ağır tempolu bir futbol oynuyoruzki izleyeni çileden çıkarıyor. Sıkıntı şu ki sanki hocanın istediği futbol bu topu ayağında tut nasılsa bir tane atarız. Aykut Kocaman futbolu gibi.

Yahu madem feghouli hic tatil yapmadi dinlenmesi gerekiyorsa neden kasimpaşa macinda dinlendirilmedi. Malatya gibi deplasman maclarinda lazim asil feghouli.

Fegh, Belhanda, Akbaba ve Selçuk yok.

Muslera

Şener
Luyi
Marcao
Nagatomo

Nzonzi
Seri
Lemina

Andone
Falcao
Babel

+
Okan
Emre Mor
Jimmy
Adem
Mariano
Taylan
Çalık

Testi kırılmadan yazayim bu maçta duran toptan gol yersek Fatih hocaya yazar bir takım tüm kornerleri kötü kullanıp pozisyon yaratmaz iken nasıl korner kendi kalesine kulllanildiginda her top tehlikeli olur gol pozisyonu olur .Adam Adama mı olacak defans yoksa alan savunması mı belli olsun takım boyu uzadı nzonzi ve luyindama ile Muslera da arada çıkıp top almalı .Biz duran topları nasıl kullanıyoruz bir iki adam olur biri sağdan biri soldan kullanır bizde kimin atacagi belli değil hep ön direk hep ön direk çalışın artık duran topları.Bu akşam duran toptan gol yersek çok kizacagim kesin .

Bu maçta feguli 10 numara oynamaliydi sağda emre mor olmalıydı feguli geçen maçta dinlense olmaz mıydı ?

kardeşlerin abisidir o
varlığıyla güven saçan
tek derdi galatasaray
her şeyimiz abimiz
sebahattin reis

Sezon öncesi bu maç için beraberlik bile iyidir demiştim ama şimdi öyle bir lüksümüz yok. Kanat oyuncuları da yokmuş Malatya'nın. Brugge deplasmanının yarısını oynasak kazanmamız gerekir bu maçı. Kazasız belasız atlatırız umarım.

Geri
Üst Alt