Bu kadro iyi is cikarirsa hocaya hakkini teslim etmek lazim.
Normal sartlarda, biz deplasmanda bu kadroyla 1 puan cikartsak iyidir diyorum ben. Umarim takim neden benim degil FT nin takimin basinda oldugunu gosterir

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

60'a kadar 0-0'ı koruyabiliriz umaırm. yoksa çok kanser bir maç olacağı açık ve net. brugge maçından daha zorlu olacak

Malatyaspor TD Sergen Yalçın: "Feghouli'nin olmaması bizi şaşırttı. Falcao da yok, ona göre plan yapmıştık." [BeIN Sports]

Hoca rakibi yanıltmak istemiş hareketli oyuncuları koyarak oyun olarwk bu plan tutar umarim

Malatyaspor TD Sergen Yalçın: "Feghouli'nin olmaması bizi şaşırttı. Falcao da yok, ona göre plan yapmıştık." [BeIN Sports]
Hoca rakibi yanıltmak istemiş hareketli oyuncuları koyarak oyun olarwk bu plan tutar umarim
Ee beni oynatsaydı o zaman. Daha çok şaşırırlardı. Şaşırtmak için yanlış kadro ile çıkmak.. 😂 😂 Umarım yanılırım da lafımı yutarım, sıkıntı yok.

Şu cümleyi kabul edemiyorum arkadaş. Nasıl kabullenebiliyorsunuz bu durumu gerçekten anlamıyorum dostlar.

Kabullenmek olarak bakmamak lazım buna, yıllardır Terim bizim takımın başında hangi taktik ve şablonla oynuyoruz peki?
Her maç farklı bir düzenle oynuyoruz, oyuncu skalası değiştikçe oyunun tarzı da değişiyor.
Baskılı oynamaya çalışmaktan başka birşey yaptığımız yok çoğunlukla.

Kadro düz ama mücadeleci

Deplasman sıkıntımıza bu tarz isimler çözüm getirebilirmi izleyip görücez

Fegh neden yok acikladilar mi

IMG_5180.webp

Kralll

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Chelsea Liverpool maçından buna dönesim gelmiyor açıkçası. Umarım kazasız belasız kazanırız.

Geri
Üst Alt