Öyle deme şimdi ne kuşluğun kalır nede futbol bilgin

Valla 10 senelik üyeyim bana bile kuş imasında bulunuldu bu forumda o yüzden bu tarz aptallıklara takılmıyorum

Normalde Fatih hocayı en çok eleştirenlerin başında geliyorum ama bugün takımı beğendim açıkçası

Takım geçen deplasmanlara göre çok daha iyi

Hoca böyle devam etmeli

Takimi ihtiyar temposunda oynatan agir abiler kenarda olunca az biraz futbol izleyebildik neyse ki. Sahaya dagilimimiz macin basinda cok kötüydü ama onu düzeltince Ömer ve Seri ile etkili olabildik. Hem hücumda hem defansta kanatlarimiz zayif kalmasa cok rahat bu maci simdiye kadar bitirmistik. Sergen Fofana'yi almadan bizim Emre'yi koymamiz lazim. Zaman zaman Adem ve Babel'in merkeze gelmesi Malatya stoperlerini zorluyor. Sergen elinde kanatlari olmadigi icin savunma arkasina Jahovic'i kacirmaya calisiyor. Guilherme göbekli olmasina ragmen bizim Nagatomo'nun bölgesinden 3 oyuncuyla yüklenmeye calisiyorlar. Su maci kazanamazsak ayip olur. Cok kötü defansi olan bir takima karsi oynuyoruz. Andone yakalarsa kesinlikle atar. Ben begendim mücadelesini.

Abi bu gerizekali fenerliler hala nzonziye çöp diyolar ya :) bizde bunlara rakip diyoruz :) digeride feghouli babel haricinde kaliteli futbolcu yok yazmiş :)

rakibin hızlı adamlarının olmaması avantaj

ikiyi bulup emreyi sahaya sürdükmü bu iş tamamdır

alcaoya filan ihtiyaç duymadan maçı bitirelim galibiyetle

andone de bir tane yazarsa süper olur

Geri
Üst Alt