Oyuncu degisikligi skandalini es gecersek bence en iyi deplasman macimizi oynadık. Skora yatmamayi ogrenirsek ligin tozunu attırırız.

Dünkü Malatya ile berabere kalmamız maçtan önce kötü sonuç olmaz belki diye bilirdim ama izledikten sonra çok kötü olduğunu kabul etmek gerekir.

Malatya çok kötüydü ki oyuncu değişikliği ile adamlara buyurun beyler korkmayın çünkü biz korkuyoruz mesajı verdik açık açık.

Rezalet ötesi bir durum bence. Baya baya sinirlendim dün vallahi. Deplasmanda berabere kalmak dünyanın sonu değil ama şekil hali gördükten sonra delirmemek elde değil vallahi.

İl onbir hadi idare ediyordu ki bence bu rotasyon da doğru değildi ama yapılan her oyuncu değişikleri büyük fiyaskoydu. 5 yaşında ki çocuk yapmaz bu değişikleri yahu bu şekilde.

Tertemiz top oynadık lan işte, dün de, Brugge deplasmanında da.
1-5 bitecek maç son dakika golüyle 1-1 bitti, sağlık olsun.
%100 GS.

Bu sene deplasmanlarda çok net daha iyi oynuyoruz ayrıca.

Hakem ile ilgili iki çift laf edelim;

Pozisyonu gorursun, göremezsin konu bu değil de,
İlk yarı 0 uzatma
2. Yarı sadece +3.
Zaten 2 gol oldu, 5-6 değişiklik oldu. Sırf bunlar dahi 3 dakikayı geçiyor.
O kadar sakatlık oldu, yerde yatanlar vs vs

Haa ben burada demiyorum ki, +8 uzatma olsa GS kesin alırdı. Burada niyeti gözlemliyorum.

Resmen Malatya golü atınca maçı bir an önce bitirmek adına +3 verdiler zaten o süre nasıl geçti anlamadik bile.

Bu sene hakemlerin niyetleri çok net belli. Çok net.

Eğer Malatya'nın golü gelmeseydi min 5 dakika verecekti bunu hepimiz biliyoruz.

Muslera
Şener Luyindama Marcao Nagatomo
Nzonzi Seri
Feghouli Andone Babel
Falcao

İlk onbir de bu olmalı.

2013-2014 sezonu.
2 yıl gelen şampiyonluk ve Fatih Terimle 3.sezon.
Ligin başında puan kayıpları, rezalet oyun.
Beşiktaş galibiyeti ardından Real Madrid hezimeti ve Rize maçında puan kaybıyla Fatih Terim'in istifası.

2019-2020 sezonu
2 yıl gelen şampiyonluk ve Fatih Terimle 3.sezon. ✅
Ligin başında puan kayıpları, rezalet oyun. ✅
Fener maçı? Psg maçı? Gençlerbirliği maçı?

2013-2014 sezonu.
Beşiktaş galibiyeti ardından Real Madrid hezimeti ve Rize maçında puan kaybıyla Fatih Terim'in istifası.

2019-2020 sezonu

Ne alakası var yav ? Terim istifa falan etmedi o sezon bunu herkes biliyor.Sence sonuçlardan dolayı mı gitti ? Fenerli bebeler ancak " ersun gelince terim gitti" gibi bir lafa inanır.

Bu forumda net bi cenabetlik var kimle dalga gecilse basimiza bela oluyor Gobekli dedikleri adam son dakikada gol atti bize.

2013-2014 sezonu.

2019-2020 sezonu
Kina loading mi yani?

Ne alakası var yav ? Terim istifa falan etmedi o sezon bunu herkes biliyor.Sence sonuçlardan dolayı mı gitti ? Fenerli bebeler ancak " ersun gelince terim gitti" gibi bir lafa inanır.
Sonuç olarak gitti. İstifa ettirilmesi bu gerçeği değiştirmedi.
Benzerlik var gibi geldi sadece bana ondan yazdım. Fatih Terim'in ben sezon sonundan önce teknik direktörlüğünü bırakmasını hiç istemem. Giderse bize level atlatacak kimsenin geleceğini sanmıyorum. Sezon sonu emekli olup başkan olsun artık.

Bu hafta maci kazanamayinca bakiyorum da kimsenin yabanci kurali hakkinda konustugu yok.
Sagdan soldan laf atan kulüpler de olmadi bildigim kadariyla.

Orman cocuklari sizi!

Bu tac pozisyonlarından yeni haberim oldu birşey çıksın çıkmasın fenerbahçenin aynı pozisyonu için bir başvuru yapılsın. Fener yeniden oynayacaksa bizde yeniden oynayalım.

Enseyi bu kadar karartmayalım. Önümüzdeki Fenerbahçe ve Gençlerbirliği maçları kritik. Ben takımın refleks gösterip haftaya maçı kazanacağına inanıyorum.

Geri
Üst Alt