#leventouthamzain

destekleyin beyler

geçenlerde hamzayla terimin görüştüğü söylenmişti ..ben sevindim buna çünkü bir yardımcı hoca gerekiyor ve hamza terimle çok uyum içinde çalışabilecek biri..bir de kupada hatayla oynamıştık ve hatay tam bir sistem oyunu oynadı... genç bir hocası vardı adını hatırlamıyorum ama o tür bir hocada alınabilir.. leventle filan oalcak iş değil

en ofansif hücm hattımız şöyle olur sanırım

emre feguli nonzi ömer andone( babel)

falcao

ömeri sola alınca hiç bi yararı kalmadı. ömerin verdiği yarar ortasahaydı zaten nagatomonun özelliği savunmasıydı
tek hamlde orayı skp attık. andone meselsi en uctaki adamı aldık adamlar tereddütsüz cıkmaya basladı.
forumdan birini cıkarıp kenara koysan o hataları yapmazdı. çok kritik çok büyük hatalar
acaba gerçekten terim levent hocaya mesaj atmıyor ama bir başkası terimmiş gibi mesaj atıp levent hocayı yanıltmak mı istiyor?

1 deplasman maçında 4-5 net pozisyon kaçıyorsa burada taktiksel hata yoktur. Oyuncuların laubali tavrı, pozisyonları bol keseden ve babasının malıymış gibi harcaması inanılmaz.

Hoca ve teknik heyete bu konuda kızıyorum onun dışında falcao niye oynamadı, şu niye var geçin orada marcao arkada bomboş topa dokunsa, babel bencillik etmeyip içeri çıkarsa, 5’e 1 pozisyonda lemina mala bağlamasa kısaca 2’yi yakalasan başarılı mı olacaktı teknik direktör. Falcao’nun oynamaması bence mantıklı bu arada. Kasap gibi oynadı malatya, hakemde çanak tuttu sertliğe

1 deplasman maçında 4-5 net pozisyon kaçıyorsa burada taktiksel hata yoktur. Oyuncuların laubali tavrı, pozisyonları bol keseden ve babasının malıymış gibi harcaması inanılmaz.

Hoca ve teknik heyete bu konuda kızıyorum onun dışında falcao niye oynamadı, şu niye var geçin orada marcao arkada bomboş topa dokunsa, babel bencillik etmeyip içeri çıkarsa, 5’e 1 pozisyonda lemina mala bağlamasa kısaca 2’yi yakalasan başarılı mı olacaktı teknik direktör. Falcao’nun oynamaması bence mantıklı bu arada. Kasap gibi oynadı malatya, hakemde çanak tuttu sertliğe
3 ü 5 i yakalama mevzu değil şu oyunda nagatomo çıkıp Ömer oraya kayıyorsa, ortayı dolduracam diye andone çıkıp lemina giriyorsa taktiksel hata vardır bence

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son 3 deplasmanda son 5-10 dakikada kimler girdi çıktı bakin bakalim begenmedigimiz cagne bile çıkınca rakip defans ile hücum ediyor bize zaten rakip mağlup kaybedecek birşeyi yok saldırıyor sende forvet çıkarıp gel üzerime diyorsun sonuç ortada 85+ dakikalarda kaç gol yedik ve puan bıraktık hiç oyuncu değiştirme hoca gerekirde zaten zaman çalmasını bilmiyorsun 10 dk takım dayanamaz mı ya ?

çok zamana oynamalık değişiklik istiyorsunuz alın o zaman donku o dakikada andone jimmy değişikliği hiç mantıklı değildi çok fazla da değişiklik eleştirmek bana çok da doğru gelmiyor. O kadar pozisyon buluyorsan zahmete girip atmalıyız

3e 1 hatta 4 e 1 gidip boş dönersen böyle cezayı keserler.5 6 olacak maçta 2 puan bıraktık.Hatayı kimsede aramam ben bizimkilerin öküzlüğü.
önce bizimkilerin öküzlüğü sonra kontratak oynayacağımız maçta Emre'nin oyuna alınmaması. Hala inanamıyorum nasıl alınmadı.

2. yarının başlamasıyla birlikte Nagatomo'nun çıkması ve Ömer Bayram'ın sol beke geçmesi resmen intihar hamlesi oldu. Ömer Bayram orta sahanın solunda ne kadar iyiyse sol bekte de o kadar kötü. İddia ediyorum Ömer Bayram yerine Nagatomo ya da Linnes falan olsaydı 89'da yediğimiz o golü yemezdik Ömer Bayram adamını kaçırdı. Guilherme'nin golünü Ömer Bayram'a yazarım. Umarım Cumartesi akşamı Fener karşısında Ömer Bayram'ı sol bekte oynatma gafletine düşmez Levent denen hoca bozuntusu.

Asıl sorunlu nokta 2. golü bulup maçı koparamayışımız oldu. Bunun için de yine Levent sorumlu. Adem Büyük 90 dakika oynayacak ne yaptı bizim görmediğimiz. Adem Büyük - Emre Mor değişikliği gelseydi 65. dakikada falan 2. golü rahat bulmuştuk. Emre Mor'u oyuna hiç almadı gidip Jimmy Durmaz'ı aldı. Puan kaybetmemiz için elinden gelen her şeyi yaptı şaka gibi. Son olarak Andone - Falcao değişikliğini en geç 75. dakikada yapmalıydı. 90. dakikada golü yedikten sonra oyuna aldı Falcao'yu. Gol yemeseydik hiç almayacaktı Donk girecekti oyuna. Fatih Terim artık şu saçma açıklamaları yapıp ceza falan almaması gerektiğinin farkına varmıştım umarım. Kenarda olması çok mühim.

Bisey diyecegim olurda Bu sikeciler sampiyon olursa ülke puanindan dolayi yine ön eleme oynayacak ve Büyük ihtimal yine SL ye gidemeyecek :asd:

fb puan kaybetse idi taraftar forumları hakemi asmıştı bile ama bizde konuşan yok.

tamam biz hakettik puan kaybını ama hakem resmen doğradı bizi

Yahu hala taraftar formu diyorsun.
Evet hiç tartışmasız 3 büyükler işinde en kötü taraftara sahibiz malesef...

Ama burdaa taraftar tepki koysa ne olacak..

Senin başındaki çapsız yöneticilerin umrunda değil.
Albayrak denen adam hala ali abisi gücenmesin diye dostluk naraları atıyor.
Ulan şu maçtan sınra şu hakemleri iki çift laf etmeyen adam defolup gitsin.

Yatacak yeri yok bunların.

Şu maçtaki hakem kararları fener maçında olsaydı yöneticileri yangın yerine çevirmişti ortalığı.
Bu şerefsizlerin tek beğendiğim noktası budur.Adamalriar en az taraftar kadar bağlı klüplerine

Takımdaki futbolcuların bir çoğunun halen hangi takımda oynadıklarının farkında olmadığını düşünüyorum. 1 - 0 'ı bulunca takım geriye çekiliyor. Marcao'nun akşamki bana göre rezil açıklaması Galatasaray kültürüne uyan bir tanım değil. Deplasmanda kendi bütçenin 5 'te 1' i kadar olmayan takımdan 1 puan almayı başarı saymak ne zaman Galatasaray kültürüne uyar oldu ? Aynı demeçleri bir çok futbolcu verir oldu son zamanlarda. Bu futbolculara birisinin Galatasaray kültürünü öğretmesi gerekiyor.

Bütün bunların olacağı belli. Sezon boyu bu baskı ile devam edeceğiz. Bizim işimizi zorlaştırmaya devam edecekler. Buna fırsat vermemek için sen hata yapmayacaksın. Hele aynı hatayı tekrar tekrar hiç yapmayacaksın. Dün kazansak hakeme rağmen kazandık diyecektik. Bugün mallığımız yüzünden kazanamadık noktasındayız.

Geri
Üst Alt