Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 86.298
- 67.131
- 4.933
Erman toroğlu içinden geçti hakemin. Sıca sıcağına dikkat etmemiştim ama doğranmışız resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğrandık tabi,bugün bütün kaçırdıklarımızı atıp 5-1 kazansaydıkta söyleyeceksin, bu yaptıkları şerefsizliği hakemleride yenmek lazım diyerek geçiştiremezsin, ha yenmemiz gerekiyor elbet hepsini ama kötü oyunumuz bizim meselemiz bolca eleştiri oluyor bu konuda zaten. Bugün adam gibi yönetseler kötü oynayıp kazanmış olacaktık ama eleştiri yine olacaktı tabiErman toroğlu içinden geçti hakemin. Sıca sıcağına dikkat etmemiştim ama doğranmışız resmen
Saglik olsun diger deplasmanlari kazanip, bjk-bsk-tsden ekstra pua almaya bakacagiz. Bu kadro kalitesi o deplasmanlardan en az 1 galibiyet cikarmali zaten60’dan sonra şuna dönsek maç 2’ye 3’e giderdi;
Emre Mor———————Andone
—————-Falcao———
3 unude yeneriz. Ciddiyim.Bu macin telafisi icin Bjk-Ts-Basak deplasmanlarindan 1 tanesini kazanmak gerekiyoe
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu herkes gördü bir tek bizim teknik ekip göremedi. Teknik dedim pardon bunların yeknik taktikle alakaları hiç yok60’dan sonra şuna dönsek maç 2’ye 3’e giderdi;
Emre Mor———————Andone
—————-Falcao———
3 unude yeneriz. Ciddiyim.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TERIMCI ENGİN ABİDEN SALVOLAR3 unude yeneriz. Ciddiyim.
Mayis ta yine sevinirsin recep dert etmeTERIMCI ENGİN ABİDEN SALVOLAR
NE YAZIK Kİ HOCAMIZ MAYISA KADAR DAYANAMICAKMayis ta yine sevinirsin recep dert etme
MuhahahNE YAZIK Kİ HOCAMIZ MAYISA KADAR DAYANAMICAK
Ftyi baskan yapacagız yenı td gelırse süreklı gondermeye calısılmasın terımı tekrar getırmeye calısmasınlar diyeMuhahahkimi istiyon bi de hele?!
Hangi pozisyon icinErman kural hatası için başvuracağımızı söylüyor.