Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 26.976
- 14.750
- 2.248
Erman kural hatası için başvuracağımızı söylüyor.
Hangi pozisyon için?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu demedi sanırım yada ben duyamadım. Telefon gelmiş kendisineHangi pozisyon icin
Yok öyle birşey dedi arkasından, ciddiye filan alan olur diye. Fenerle daşak geçmek için söyledi onu.Erman kural hatası için başvuracağımızı söylüyor.
Defalarca izliyorum nasil bunda var devreye girmez penalti vermez ya
Üçünüde yenmemiz için bir neden yok.Bu macin telafisi icin Bjk-Ts-Basak deplasmanlarindan 1 tanesini kazanmak gerekiyoe
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yeryüzünde hakemi yenecek tek bir takım yok buna barcada realde cityde ve liver da dahil.Fenerlilerden bir farkımız olsun yav. Hakem doğru yanlış kararını verdi. Sen gerekirse hakemi de mhkyı da tffyide yeneceksin. Sen Galatasaray’ın.. dünyanın en güçlü takımlarına meydan okumuş ve ellerinden kupa almışsın.. milli takımın başında bir maçta köşeye sinip kıvranan bir Abdullah Avcı yada Trabzon sahasında korkudan topçusunu bırakıp kaçan Ersunun yönettiği takım değilsin.. statı yakan taraftara rağmen o statta kupa kaldırmış takımsın. Fatih terim bu değil, Galatasaray bu değil.. bu korkaklık bu acziyet ne Fatih terime nede Galatasaray’a yakışıyor. Mazeret aramaya gerek yok, sıkıntı belli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bayağı gol kaçırmışız herhalde.
sent via GSC
Bizim maçtaki VAR hakemleri muhtemelen uyuyordu yani şaka falan değil gerçekten uyuyor olabilirler. Bu kadar VARlık pozisyonun es geçilmesi başka türlü açıklanamaz
bırbırlerıne pas atıyorlar kaleye vuracaklarına artık önune gelen vursun yetti bu şirinlik3e 1 hatta 4 e 1 gidip boş dönersen böyle cezayı keserler.5 6 olacak maçta 2 puan bıraktık.Hatayı kimsede aramam ben bizimkilerin öküzlüğü.
Dediğim olay buydu. Rotasyona rağmen iyi bir deplasman oyunu oynadık. Hakemin bizi sindirmesi ve değişikliklerin gelmemesi maçı beraberliğe itti. Emre - Adem değişikliği olsa net 4 olurdu maç.