Çok önemli maç. Yenersek Fener'in önüne geçiyoruz. Belhanda maske ile oynayacak sanırım. Ben bu maçta artık Babel'in yedek kulübesinde oturması taraftarıyım. Club Brügge deplasmanı ve son Malatya deplasmanında kaçırdığı goller, laubali oyunu, biraz burnu sürtülsün. Lemina henüz hazır değil. Seri kendini bulmaya başladı. En ideal kadro bu olur sanırım.

_________________Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
__________________Nzonzi
Feghouli____ Seri___ Belhanda____ Ömer
__________________Falcao

Değişiklikler: Dk:65' Ömer ------ Babel
--------------- Dk:75' Feghouli -- Emre Mor
--------------- Dk:85' Belhanda -- Lemina

Çok önemli maç. Yenersek Fener'in önüne geçiyoruz. Belhanda maske ile oynayacak sanırım. Ben bu maçta artık Babel'in yedek kulübesinde oturması taraftarıyım. Club Brügge deplasmanı ve son Malatya deplasmanında kaçırdığı goller, laubali oyunu, biraz burnu sürtülsün. Lemina henüz hazır değil. Seri kendini bulmaya başladı. En ideal kadro bu olur sanırım.

_________________Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
__________________Nzonzi
Feghouli____ Seri___ Belhanda____ Ömer
__________________Falcao

Değişiklikler: Dk:65' Ömer ------ Babel
--------------- Dk:75' Feghouli -- Emre Mor
--------------- Dk:85' Belhanda -- Lemina
Güzel kadro, sadece emre mor ve babel aynı anda oyuna girse daha iyi olur, emre mor kilit çözecek tipi var ve dikine gidebilen bir futbolcu bruma gibi. Böyle futbolcular fenere ters geliyor

Tek ihtimalli bir maç aksi bir ihtimal düşünemiyorum. Yangın çıkar

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk

Mağlubiyeti düşünmek bile istemiyorum. Kulübedeki hoca gibi geçinen adama da zerre güvenim yok.

İlk dakikalarda gol bulursak rahat kazanırız geçen sezonki maç istisnaydı bu maçı alıp dört beş maçlık seri yakalamalıyız hem biz havaya gireriz hem de rakipler psikoljik olarak çöker inş başarırız

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2-0 öne geçsek dahi takım güven vermiyor. Geriye bir yaslandık mı göz açıp kapayana kadar 2 gol yememiz içten bile değil skor her an 2-2'ye gelebilir. O yüzden 3-0 önde olsak dahi işi sıkı tutmalıyız, bir an olsun gevşememeliyiz.

ilk yarım saat 1-0ı yakalarsak net söyüyorum yeniliriz bu aptal kafayla.. Takım çekilir 1-1 olur ki fener karambole gol atabilecek bir takım sonra biz dağılırız 2yi de yeriz.. O yüzden ilk yarının berabere bitmesi bizim için en hayırlısı olur.. Normalde şöyle kalitesz bir takımı 3 atmadan göndermek bizim ayıbımızdır..

aldıkları para-verdikleri verim açısından bir değerlendirme yapmaya kalksak, futbolcusundan hocasına hepsi, rezil kepaze bir durumdalar. oynadıkları top beş para etmez. Taraftarın siniriyle oynuyor malesef tüm ekip. tamam biz saha dışı yapaılanlar için arkanızdayız ama sizler saha içinde ne gösterebiliyorsunuzki bunu hakedecek ne yapaıyorsunuzki arkanızda duralım. dünkü malatya leş gibi bir takımdı onu bile yenmeyi beceremediniz.

Teknik heyet ve futbolcuların elinde çok güzel fırsat var.Fb yi yenip tüm olumsuzlukları unutturma şansları var.Bu maç puan kaybedilirse yardımcıları suçlamam.Asıl sorumluluğu alması gereken saha kenarında olması gereken hocamızdır.Ancak ceza alacağını bildiği halde bombayı zorlu fikstürde yardımcıların kucağına bırakmıştır.Art niyetli bir hakem sahada olduğunda onlara imkan veren futbolcuyu nasıl eleştriyorsak bu durumda aynı.Benim için futbol denince ilk sırada Galatasaray ikinci sırada ise Fatih Terim vardır.Anti Terim muhabbetlerine polemiğe girmeden yapıcı eleştiriler olmalıdır.

Yıkık halde uyandım sabah. Levente olan kin ve nefretim hala dinmedi. Bu kadro bunlara ağır geldi kullanamıyorlar. Andoneyi çıkaran adam basın toplantısında hakeme sallamak yerine neden andoneyi çıkarıp jimmyi aldığını açıklaması lazımdı

Yıkık halde uyandım sabah. Levente olan kin ve nefretim hala dinmedi. Bu kadro bunlara ağır geldi kullanamıyorlar. Andoneyi çıkaran adam basın toplantısında hakeme sallamak yerine neden andoneyi çıkarıp jimmyi aldığını açıklaması lazımdı
Değişikliği kendi insiyatifleriyle yaptıklarına inanıyor musun hocam?

Biz burada tartışıyoruz yazıyoruz bilmem ne yapıyoruz ama takım çıkıyor ; beraberliğe razı oluyoruz. nasıl bi iş bu anlamadım.

fener maçlarında şans yanındaysa kazanabilirsin ne kadar iyi oynarsan oyna.
yanında değilse yandın demektir.Ona buna çarpar yersin, karambolde önüne düşer yersin, çıkar bir defans oyuncusu kariyer golü atar yersin.
ben 3-4 senedir sahamıza gelen en iyi fener olduğunu düşünüyorum.

Valla benim ümidim kalmadı hiç bir oyun sistemimiz yok beşiktaş her nekeadar oyun sistemine alışamamış olsada bir sistemle oynamya çalışıyor ama bizde hiç birşey yok

Geri
Üst Alt