oyunumuz berbat ama fenerin arka tarafı affetmeyiz

özellikle andone ve falcao beraber olursa

oyunumuz berbat ama fenerin arka tarafı affetmeyiz

özellikle andone ve falcao beraber olursa

2011-2012 / 4-4-2 li sisteme geçiş sürecimiz

Yine bir Fener maçı ve ben hocadan sürpriz bekliyorum

Enseyi karartmayın hemen. Orta sahada Nzonzi, Seri ve Ömer üçlüsüyle rakibe üstünlük kurabiliriz. Ön alanda Babel, Falcao ve Feghouli üçlüsü büyük maç olması dolayısıyla daha da istekli olacaktır. Marcao'nun dengesizliği sıkıntı yaratabilir.

Nando
Mariano Luyi Marcao Nagatomo
Fegh Nzonzi Seri Babel
Andone Falcao

Altay
Isla Zanka Jailson Dirar
Moses Emre Gustavo Deniz
Kruse
Muriqi

Hakem Cuneyt olur diyecegim de hafta ici CL maci verirlerse buna vermeyebilirler.Gerci Cuneyt'e de ligde bu hafta mac verilmemis.Bu maca saklaniyor da olabilir.

Firat,Halis ve Gocek'i veremezler bizden dolayi.Bu 3 ismi de bu sezon bizim maclara vereceklerini dusunuyorum ama derbiye de cesaret edemezler herhalde.

Diger aday da Halil Umut Meler.Ilginc sekilde 2 sezondur ciddi sekilde mac almasina ragmen 2 takimin da henuz canini yakmadi.Bu yuzden o da ciddi aday.Bu maca verilirse yenilen taraf bir sekilde dusman olacaktir yalniz.

Hangi hakem gelirse gelsin "Berabere bitse de kimsenin canini yakmadan siyrilsam" dusuncesinde olacaktir.Bu da bizim icin ufak bir dezavantaj.

Fb ve Psg deki puan kayiplarindan sonra nispeten(!) kolay bir ic saha macinda cift forvetli sisteme doner 4/3/1 /2

1-Belhorz oluyor

———-
Golcao!!
İnadı ne zaman bırakır bilinmez ama, Psg maçını çift forvetin babasını da oynasak alamayız zaten çok büyük bir futbol mucizesi olmazsa. Fbyi ise bir şekilde yeneceğimizi düşünüyorum inşallah çift forvet güzel oyun ile yeneriz

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fenerbahce kazanmaya daha yakin taraf. Beraberlik kotu sonuc olmaz. En azindan potada kaliriz. Kendi evimizde yenilirsek toparlanma ihtimalimiz olmadigini dusunuyorum.

1- fener fizik kondisyon ve istek olarak bizden cok cok onde.
2- Ligin basindan beri rezalet otesi bir cift stoper performansi izliyoruz. fener hic gelmese dahi bir sekilde muriqiyi pozisyona sokarlar.
3- Kaliteli takimiz diyoruz ama 5 haftada 6 gol atmisiz. Gercekten kalitelimiyiz yoksa kagit uzerinde mi tartisilir.
4- Fatih Terimin olmamasi kenarda cok buyuk dezavantaj. Levent Sahin iyi niyetlidir ama bence takimi yonetemiyor kenardan.

Hakem Cuneyt olur diyecegim de hafta ici CL maci verirlerse buna vermeyebilirler.Gerci Cuneyt'e de ligde bu hafta mac verilmemis.Bu maca saklaniyor da olabilir.

Firat,Halis ve Gocek'i veremezler bizden dolayi.Bu 3 ismi de bu sezon bizim maclara vereceklerini dusunuyorum ama derbiye de cesaret edemezler herhalde.

Diger aday da Halil Umut Meler.Ilginc sekilde 2 sezondur ciddi sekilde mac almasina ragmen 2 takimin da henuz canini yakmadi.Bu yuzden o da ciddi aday.Bu maca verilirse yenilen taraf bir sekilde dusman olacaktir yalniz.

Hangi hakem gelirse gelsin "Berabere bitse de kimsenin canini yakmadan siyrilsam" dusuncesinde olacaktir.Bu da bizim icin ufak bir dezavantaj.

peki ya ozbjkli METE

Kağıt üzerinde kaliteli bir takımız ama bunu sahaya malesef yansıtmıyoruz. Hoca başka diyarlarda takılıyor bu sene

0-0 berabere bitecek mac diyelim. En son nezaman yendik? Sneijderin golleriylemi?

Nzonzi ile klasik 4-4-2 oynayamayız maalesef. Farklı formasyonda 4-4-2 oynayabiliriz ancak.

MUSLERA

MARIANO - LUYINDAMA - MARCAO - NAGATOMO

NZONZI

LEMINA - SERI - ÖMER

ANDONE - FALCAO

Kazanırsak sevinirim yoksa umrumda olmayan maç.

dün geceki lakayıt, ruhsuz, laubali futbolu sindiremiyorum. o babelin yaptığı3 e 1 deki hareketler... bu kadar olmaz ya. bu ruhsuzlarla hiçbişey olmaz. temposuz futbolda cabası

Geri
Üst Alt