Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu yapmaz işte hocanın inadı temel sıkıntılardan biri, her maça böyle çıkmalıyız sadece fb maçına değiloyunumuz berbat ama fenerin arka tarafı affetmeyiz
özellikle andone ve falcao beraber olursa
oyunumuz berbat ama fenerin arka tarafı affetmeyiz
özellikle andone ve falcao beraber olursa
Bunu yapmaz işte hocanın inadı temel sıkıntılardan biri, her maça böyle çıkmalıyız sadece fb maçına değil
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnadı ne zaman bırakır bilinmez ama, Psg maçını çift forvetin babasını da oynasak alamayız zaten çok büyük bir futbol mucizesi olmazsa. Fbyi ise bir şekilde yeneceğimizi düşünüyorum inşallah çift forvet güzel oyun ile yenerizFb ve Psg deki puan kayiplarindan sonra nispeten(!) kolay bir ic saha macinda cift forvetli sisteme doner 4/3/1 /2
1-Belhorz oluyor
———-
Golcao!!
Hakem Cuneyt olur diyecegim de hafta ici CL maci verirlerse buna vermeyebilirler.Gerci Cuneyt'e de ligde bu hafta mac verilmemis.Bu maca saklaniyor da olabilir.
Firat,Halis ve Gocek'i veremezler bizden dolayi.Bu 3 ismi de bu sezon bizim maclara vereceklerini dusunuyorum ama derbiye de cesaret edemezler herhalde.
Diger aday da Halil Umut Meler.Ilginc sekilde 2 sezondur ciddi sekilde mac almasina ragmen 2 takimin da henuz canini yakmadi.Bu yuzden o da ciddi aday.Bu maca verilirse yenilen taraf bir sekilde dusman olacaktir yalniz.
Hangi hakem gelirse gelsin "Berabere bitse de kimsenin canini yakmadan siyrilsam" dusuncesinde olacaktir.Bu da bizim icin ufak bir dezavantaj.
peki ya ozbjkli METE
Ewt ona da 2 takim da itiraz etmez bjkli oldugu icin.Onu yazdim sildim zaten cunku bizim Konya macini yonetti.Cok sure gecmeden 2. bir ic saha macimiza vermezler diye dusunuyorum.VAR icin favori isimlerden biri.