Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb tarafından olur muArkadaslar. Yurtdisindan geliyorum. 1 adet bilet ariyorum. Gise fiyatinin ustu olmasi da mesele degil. Maca gidemeyecek olan varsa luten haberim olsun.
Uğur kuruyorda bu herifte rakip üzerine gelirken beki bırakıp ön liberoluğa soyunuyor bu akşam Şener neredeyse pozisyon vermedi Mariano olsa muhtemelen o bölge elek olmuştuSener uzun vadede formayi alabilir ama Mariano'ya bu macta geriden oyun kurma konusunda ihtiyacimiz var diye dusunuyorum.Hele de Luyindama ve Marcao'nun pas hatalarini dusunursek.
@Keramettin TANRIVERDİ admin onay verirse ancak olur.![]()
Uğur kuruyorda bu herifte rakip üzerine gelirken beki bırakıp ön liberoluğa soyunuyor bu akşam Şener neredeyse pozisyon vermedi Mariano olsa muhtemelen o bölge elek olmuştu
Tamam noktaKazanamayiz. Nokta.
Hatta yeniledebiliriz. Bir kez daha nokta.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Kazanamayiz. Nokta.
Hatta yeniledebiliriz. Bir kez daha nokta.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
gerçekleri söylemek gerekirse kazanabileceğimiz bir maç değil.Kendimizi kandırmaya gerek yok.
sorun fenerin ne durumda olduğu değil boş kale dahi olsa 90 dakika içinde 2245 bariz gol pozisyonuna girsekte atamıyoruz zaten şimdi oyuncuları söyleniyordur fener maçı şöyle önemli böyle önemli bi hata yaparsanız linç yersiniz diye sonra hepsi ayağına top gelince bomba gelmiş gibi tepki veriyor saha içinde bu psikolojiden bahsediyorum ben.Sen Feneri izledin mi peki ?
İleri de tek topçu bekleyen Ankaragücünden kontra şov yediler.Bizden beter haldeler
Sagolasin tavsiye icin. Arada soracagim bu baslikta. Kismetse bir bilet bulurum.rtaş daha erken mac gununden 1 2 gun once fln yaz buralara belkı bı rtaş gitmeyebılır
sorun fenerin ne durumda olduğu değil boş kale dahi olsa 90 dakika içinde 2245 bariz gol pozisyonuna girsekte atamıyoruz zaten şimdi oyuncuları söyleniyordur fener maçı şöyle önemli böyle önemli bi hata yaparsanız linç yersiniz diye sonra hepsi ayağına top gelince bomba gelmiş gibi tepki veriyor saha içinde bu psikolojiden bahsediyorum ben.
yav aydın adamlar hata yapsada kazanamayız önümüzdeki hafta bu konuyu tekrar konuşalım olurmu?Stresli anlarda kazanmamız gereken tüm maçları kazandık 2 senedir,yine kazanacağız rahat ol
Hatta Fener bu hafta savunmada yaptığı hataları tekrarlarsa beklenmeyen bir sonuç olabilir beklemede kalalım