Arkadaslar. Yurtdisindan geliyorum. 1 adet bilet ariyorum. Gise fiyatinin ustu olmasi da mesele degil. Maca gidemeyecek olan varsa luten haberim olsun.

Hakem özellikle varda bulunan en ağır 6222 çocuğu var ya güya samsunlu olan karaktersiz maçın anasını ağlatacak çok belli. Beklerimiz dokunmadan kart görecek iddiasına girelim.
Zanka denen herif yine birini itecek ve penaltı verilmeyecek

Sener uzun vadede formayi alabilir ama Mariano'ya bu macta geriden oyun kurma konusunda ihtiyacimiz var diye dusunuyorum.Hele de Luyindama ve Marcao'nun pas hatalarini dusunursek.
Uğur kuruyorda bu herifte rakip üzerine gelirken beki bırakıp ön liberoluğa soyunuyor bu akşam Şener neredeyse pozisyon vermedi Mariano olsa muhtemelen o bölge elek olmuştu

Uğur kuruyorda bu herifte rakip üzerine gelirken beki bırakıp ön liberoluğa soyunuyor bu akşam Şener neredeyse pozisyon vermedi Mariano olsa muhtemelen o bölge elek olmuştu

Sener'le de ataga cikamayiz en azindan mac ritmini kazanana kadar.

Gerci Ersun'a kil falan olmussa esktra motive olur mu bilemem.Icerdeki de ilk maci olacak oynarsa.

Neyse Malatya'da Sener oynadigina Mariano'nun bu maca saklandigi belli.Biraz da bosa konusuyoruz gibi Mariano oynayacak.

Küfürün günah sayılmadığı haftaya geldik. Ense karartmaya gerek yok,bu fenere koyar geçeriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gerçekleri söylemek gerekirse kazanabileceğimiz bir maç değil.Kendimizi kandırmaya gerek yok.

Kazanamayiz. Nokta.

Hatta yeniledebiliriz. Bir kez daha nokta.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
1569190686392.webp
1569190720165.webp

Fatih Terim bayadır Fenere koymuyor artık bu hasrete son verecektir hocam maçlar hep elimizden alınmıştı bu sefer yemez bu ortamda

Sen Feneri izledin mi peki ?

İleri de tek topçu bekleyen Ankaragücünden kontra şov yediler.Bizden beter haldeler
sorun fenerin ne durumda olduğu değil boş kale dahi olsa 90 dakika içinde 2245 bariz gol pozisyonuna girsekte atamıyoruz zaten şimdi oyuncuları söyleniyordur fener maçı şöyle önemli böyle önemli bi hata yaparsanız linç yersiniz diye sonra hepsi ayağına top gelince bomba gelmiş gibi tepki veriyor saha içinde bu psikolojiden bahsediyorum ben.

sorun fenerin ne durumda olduğu değil boş kale dahi olsa 90 dakika içinde 2245 bariz gol pozisyonuna girsekte atamıyoruz zaten şimdi oyuncuları söyleniyordur fener maçı şöyle önemli böyle önemli bi hata yaparsanız linç yersiniz diye sonra hepsi ayağına top gelince bomba gelmiş gibi tepki veriyor saha içinde bu psikolojiden bahsediyorum ben.

Stresli anlarda kazanmamız gereken tüm maçları kazandık 2 senedir,yine kazanacağız rahat ol

Hatta Fener bu hafta savunmada yaptığı hataları tekrarlarsa beklenmeyen bir sonuç olabilir beklemede kalalım

Stresli anlarda kazanmamız gereken tüm maçları kazandık 2 senedir,yine kazanacağız rahat ol

Hatta Fener bu hafta savunmada yaptığı hataları tekrarlarsa beklenmeyen bir sonuç olabilir beklemede kalalım
yav aydın adamlar hata yapsada kazanamayız önümüzdeki hafta bu konuyu tekrar konuşalım olurmu?

Geri
Üst Alt