Adem Büyük yazıp duruluyordu Malatya maçına gördünüz mü Adem Büyüğü, Emre Mor 10 gömlek iyi bu maçta oynaması lazım dribbling yoksunluğundan ölecek takım

benim şahsen ilk denizli macından beri fikrim sabit elinde emre mor varsa banko oynatırsın.

emreyi ligte 11 oynatmayacak 1 tane hoca varmı sizce?

Bence 1-2 Mac oynasa tempolu oyunu ile isimize yarayabilir

Mariano da tempo kalmadi ne yazik ki knka

Ilk geldiginde 100 metre den gidip geliyordu ama geriledi artik

Sener uzun vadede formayi alabilir ama Mariano'ya bu macta geriden oyun kurma konusunda ihtiyacimiz var diye dusunuyorum.Hele de Luyindama ve Marcao'nun pas hatalarini dusunursek.

erman toroglu otursun lan VARda, daha tecrübeli uzun yillar hakemlik yapan adamlar daha mantikli degilmi?? nebiliyim collina falan, ille aktüel hakemmi oturmali VARda?

image.webp

Ne diyor bunlar yine

Yenemeyiz, cünkü takimin capi yok!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bugün macin sadece ilk yarisina baktim, devre arasinda ana avrat düz gidip tv yi kapattim misafirlige gittim, sonra malum 89 da golü yiyip rahatlamisiz. Alayini biiiip

Ben 2-1 yeniliriz diyordum 1-1 kalmisiz

Kazanamayiz. Nokta.

Hatta yeniledebiliriz. Bir kez daha nokta.

5.haftada neden biz bukadar umutsuz,kırılgan hale geldik neden takıma hatta ve hatta bazen hocaya güvenemiyoruz !!

şişkin egolu arkadaş sayesinde yeniliriz adamlar birde maç sonu açıklamalarıyla .... geçer. umarım oyuncular yenilgi sonrası şişkin egolu arkadaşın gazına gelip geçen seneki maç sonu durumuna düşmezler.

Gorunuyor ki medyanin ali kocun trollerinin algi operasyonu basarili oluyor. Daha 5. Haftadayiz transferler gec geldi. Kimsenin fizik durumu iyi degil. Hemen hoca istifa hoca istifa. Yenersek haftaya clye ragmen en onemli rakibinin ustunde olacaksin aglamaya ne gerek var.

Sener uzun vadede formayi alabilir ama Mariano'ya bu macta geriden oyun kurma konusunda ihtiyacimiz var diye dusunuyorum.Hele de Luyindama ve Marcao'nun pas hatalarini dusunursek.
Mariano gerçekten o konuda çok iyidi bir ara, adam resmen bek ve kanat oynuyordu tek başına, son maçlarda ama Feghouli ile o eski performansını aratıyor bana göre, umuyorum ki haftaya süper oynar

Geri
Üst Alt