Hayatımda bukadar rezil bi takım izlemedim.rezalet ötesi koşmaya halleri yok pas atmaktan acizler.psg ağzına eder bunların.hakeytiler bi hezimeti artık

Degisiklikler ezbere
Mac oncesi su dk sunu su dk sunu degistireceksin demisler o kadar belli ki
Rakip hocanin isi asiri kolay
Babele nasil sabrediyorlar 90 dk hayret verici bisey
Sirf son dk.larda babeli forvete atmak icin 90 dk sabrediyorlar, falcaoyu cikariyorlar

Babeli oyundan aldiklari gun takim top oynamaya baslar

Terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi...
Andrea Pirlo

Korkarak mac izliyorum Resmen biz böyle seylere alisik degiliz. Okadar cok sey yazabilirim ki böyle gitmez...

Yazık valla harcanan paralara. Takımda malesef hoca yok. Ne bir strateji ne bir taktik sıfır elde var sıfır. Orta seviye bir hoca bile yeterliydi şu dandik feneri yenmek için

Hoca illa duracam diyorsa sportif direktor falan olsun abdurrahimin gorevini alsin, hocanin yerine de futbolu bilen yabanci bir teknik direktor gelsin. Yoksa bu sezon bitmeyecek.

fener kadikoyde yaptigi seriyi arenada da yapiyor. son 5 mactir kazanamiyoruz. 3unde gol dahi atamadik. Bu nasil bir rezilliktir? Fatih Terim hesap ver? Yada basarilarinla anil ve yolver. Bu ne rezillik?

Belhanda oynamasın bidaha ki fener macinda, hic bir fener macini yenememisiz onun oynadagi maclarda. Birde zorla maskeyle oynatiyorlar!

Lemina sakatlığı yoksa teknik taknik icabı dışarı alındıysa o yekniği taktiği düşünenin ben taaaa!!!
Lemina çıkarmı arkadaş

Geri
Üst Alt