Ben bu sezon bu takımın, Fatih Terim'in bu lanet futbolunun bir saniyesini daha izlemem. Ben Fatih Terim'i her zaman savunmuşumdur ama bu sefil lanet futbolun tek sorumlusu Fatih Terim'dir. Marcao ve Luyindama gibi iki salağı bu takıma aldıranda Fatih Terim'dir, onlara güvenip stoper aldırmayanda Fatih Terim'dir, bu sezon rezalet futbol oynayan Belhanda'ya ısrarla 11'de şans veren de Fatih Terim'dir. Bu futbolun bu sonuçların tek sorumlusu Fatih Terim'dir.

Ben burda Fenerbahçe bizden iyi futbol oynuyor dediğimde herkes dalga geçmişti. Alın işte koca maç kendi sahamızda mahkum oynadık.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Macin son 15 dk si haric mahkum falan oynamadik.
Defansta marianonun son 15 dk sini saymazsan hatasiz oynadik.
Ilerde feg ve babel mac boyunca takimi durdurdugu icin pozisyona giremedik.
Nzonzi gibi lemina gibi 1 tane adam varmiydi sahada fener de dahil.
Ama ne yazikki yapilmayan degisiklikler teknik heyette futboldan anlamayan adamlar oldukca bu boyle devam eder.
Fatih terim ve yardimcilari agzini tutacak yeter artik bu ne arkadas teknik ekip hep trubunde.artik hocanin bu cezalari kendi kredisinden yemeye basladi.bunu birinin ona hatirlatmasi lazim.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

madem donku almiycaksin niye seri veya yedek forveti kadroya almassin futbol katili

Adminler beni banlayın ben bu sezon daha gs maçı izlemem size önerim kanser olmak istemiyorsanız sizde aynısını yapın.Burada görüyorum tüm hafta boyunca analiz yapanlar sürekli forumda takılanlar bence takımı terim ve ekibi sizin kadar düşünmüyor.
foruma girmeyebilirsin. banlamamıza gerek yok

Bu kadroyla teknik heyetin kacacak yeri yok
Bu kadroya top oynatamiyorlarsa hangi kadroya oynatacaklar

Çok ruhsuz berbat bir maç oynadı takım. Şaşkınlıkla izledim. Son 20-30 dakika tempo arttırırlar derken gram değişiklik olmadı.

Fener beklediğim gibi kötüydü. Sahada hırslı bir takım olsa bence fark atardık. Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Kendi sahasında pas yapmayı başarı sayan bir takım görüntüsü çizdiler tüm maç.

Acaba PSG kaçında mıydı akıllar?

Babel imza atarken aldığı paraya da sözleşme süresine de karşıydım ama en azından bir yıl daha çok iyi oynayabilir demiştim. Yanılmışım. Bu yıla çok kötü başladı. Umarım acilen düzelir.

Falcao’ya top taşıyamayan organize futboldan uzak bir takımız. Adamı ceza alanında topla buluşturamıyoruz. Bu çok büyük bir sıkıntı.

Macin son 15 dk si haric mahkum falan oynamadik.
Defansta marianonun son 15 dk sink saymazsan hatasiz oynadik.
Ilerde feg ve babel mac boyunca takimi durdurdugu icin pozisyona giremedik.
Nzonzi gibi lemina gibi 1 tane adam varmiydi sahada fener de dahil.
Ama ne yazikki yapilmayan degisiklikler teknik heyette futboldan anlamayan adamlar oldukca bu boyle devam eder.
Fatih terim ve yardimcilari agzini tutacak yeter artik bu ne arkadas teknim ekip hep trubunde.arrik hocanin bu cezalari kendi kredisinden yemeye basladi.bunu birinin ona hatirlatmasi lazim.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendi sahamızda pozisyona dahi giremedik. Anadolu takımları bile kendi sahasında 3 4 net pozisyona giriyor Fenerbahçe'ye karşı.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fatih terim adlı eleman bu takımın başında olduğu sürece bu takımdan bir bok olmaz.

maşallah fatih terim'in müritleri aynı rte ye tapan aktroller gibi!! adam ne hata yaparsa yapsın kabul etmiyorlar.

Geri
Üst Alt